Τα αστέρια της Αυτοκίνησης 2012

Σε ένα χώρο προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα αλλά με αρκετές ενδιαφέρουσες παρουσίες, διεξάγεται η έκθεση Αυτοκίνηση 2012. Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αρκετά από τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στους επόμενους μήνες στους ελληνικούς δρόμους.

Η Αυτοκίνηση 2012 θα είναι ανοικτή για το κοινό από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Αίθουσα Ξιφασκίας), με πρόσβαση από την παραλιακή λεωφόρο. Τις καθημερινές θα λειτουργεί

από τις 4 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., ενώ τα σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Το εισιτήριο είναι 6 ευρώ, ενώ φοιτητές, άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και παιδιά συνοδευόμενα θα πληρώνουν 3,5 ευρώ.











Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης και το NewsAuto.gr ήταν εκεί για να φωτογραφίσει τα αυτοκίνητα που κάνουν πρεμιέρα μπροστά στο ελληνικό κοινό. Ξεχωρίζουν το νέο Renault Clio, η έβδομη γενιά του Volkswagen Golf, το Skoda Rapid, το Peugeot 301, το Seat Mii αλλά και τα ηλεκτροκίνητα Mitsubishi iMiEV και Renault Twizy.











Οι επισκέπτες θα μπορούν σε διπλανό χώρο να πραγματοποιήσουν test drive στα νέα μοντέλα, αλλά και να δουν ζωντανά crash test, στις 12 μ.μ. της Κυριακής 21/10 και του Σαββάτου 27/10. Στην έκθεση υπάρχει εκπαιδευτικός προσομοιωτής οδήγησης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», όπως επίσης χώρος για να παίζουν τα μικρά παιδιά αλλά και να ενημερώνονται οι γονείς τους για την ασφαλή μεταφορά τους.











Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα