Συνεργασία Hyundai – Canoo
Η Hyundai επιβεβαίωσε την από κοινού εξέλιξη πλατφόρμας για μελλοντικές εφαρμογές σε αυτοκίνητα, με την Αμερικάνικη εταιρεία Canoo.
Η Canoo, μια εταιρεία τεχνολογίας που έχει έδρα στο Λος Άντζελες, είναι η εκλεκτή της Hyundai για να συνεργαστούν προκειμένου να εξελίξουν από κοινού μια πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της επόμενης γενιάς. Με τη νέα αυτή πλατφόρμα που θα εξελίξουν από κοινού η Hyundai με την Canoo, η Κορεάτικη εταιρεία θα μπορέσει στο μέλλον θα παρουσιάσει ανταγωνιστικές προτάσεις στις μικρές κατηγορίες, εμφανίζοντας μοντέλα που θα τοποθετηθούν «απέναντι» σε αναγνωρίσιμα ηλεκτρικά όπως είναι το Renault ZOE και το Skoda Citigo.
Η νέα πλατφόρμα θα βασιστεί πάνω σε μια υπάρχουσα που έχει εξελίξει η Canoo, η οποία έχει διαβάθμιση μεγέθους και στη δομή της φιλοξενεί τα βασικά στοιχεία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, όπως είναι η συστοιχία των μπαταριών και ο ηλεκτροκινητήρας. Οι προσδοκίες της Hyundai για το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνεργασίας, έχουν να κάνουν με την ευκολότερη συναρμολόγηση, την πιο εύκολη εξέλιξη για το εκάστοτε μοντέλο αλλά και η χαμηλότερη τιμή του τελικού προϊόντος.
Εκτός από τη σειρά με τα επιβατικά αυτοκίνητα που θα μπορούν να βασιστούν πάνω στη νέα πλατφόρμα, η Hyundai προσβλέπει και στην εξέλιξη μιας σειράς επαγγελματικών αυτοκινήτων που θα είναι «χτισμένα» πάνω στις εκάστοτε ανάγκες (PBV- Purpose Build Vehicles). Το πρώτο από τη συγκεκριμένη σειρά, παρουσιάστηκε από τη Hyundai στη φετινή CES που έγινε τον περασμένο μήνα.
The post Συνεργασία Hyundai – Canoo appeared first on NewsAuto.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Συνεργασία Hyundai – Canoo
- Alfonso De Portago και Linda Christian: Το τελευταίο φιλί
- WRC Ράλι Σουηδίας: Ο Evans δείχνει το δρόμο!
- BMW M2 by Futura 2000: Τέσσερις μοναδικές εκδόσεις
- Το γοητευτικό περιτύλιγμα του Audi Q2
- Η καμουφλαρισμένη Alfa Romeo «σπάει καρδιές»
- Κερδίστε 4 σετ ελαστικών YOKOHAMA για το αυτοκίνητό σας
- Γιάννης Παπαλέκας: O άνθρωπος που τίναξε την μπάνκα του real estate στη Ρουμανία
- Νέο Golf GTD: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης
- H παρουσίαση της νέας McLaren MCL35 (video)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Επίσημο: AlphaTauri ATO1
- H Tesla ετοιμάζει ένα Model 3 με μεγαλύτερη αυτονομία στην Κίνα
- WRC: ράλι Σουηδίας, άτυχος ο Λάτβαλα
- Ο Stoffel Vandoorne τρίτος οδηγός στην Mercedes
- Δες μια twin-turbo Viper να βγάζει 2.800+ άλογα στο δυναμόμετρο
- WRC - ράλι Σουηδίας: ΟΈβανς μπροστά
- Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020: Η τελική 10άδα
- Η Renault σχεδιάζει περικοπές 2 δισ. ευρώ “χωρίς ταμπού” μέσα σε βάθος τριετίας
- Στο σφυρί ένα υπεράριστο Nissan 300ZX twin-turbo του 1990 με ελάχιστα χλμ
- Ανάκληση BMW Σειρά 3 και Σειρά 5