Νέο Golf GTD: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Με νέο κινητήρα το νέο Golf GTD GT συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την μέγιστη μείωση ρύπων και την οικονομία. Η διπλή δόση AdBlue και οι δύο SCR καταλυτικοί μετατροπείς, μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές NOx, ενώ ο σχεδιασμός του νέου Golf GTD αντανακλά το δυναμισμό του μοντέλου.

Η Volkswagen θα κάνει την Παγκόσμια παρουσίαση του Golf GTD στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου

της Γενεύης από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου. Αυτό το GTD θα είναι όχι μόνο το ταχύτερο αλλά και το πιο «καθαρό» (TDI Turbo diesel) χάρη στην έκχυση διπλής δόσης AdBlue. Το σύστημα αυτό εναρμονίζει τον δυναμισμό και την απόδοση της έκδοσης του Golf GTD μαζί με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Αποκαλύφθηκε η ισχύς των νέων VW Golf R, GTI, GTI TCR, GTD και GTE

Η κορυφαία έκδοση diesel, είναι βασισμένη στη νέα όγδοη γενιά του Golf, θα συνεχίσει τη μακρά παράδοση του GTD στο μέλλον. Το 1982, η Volkswagen παρουσίασε το πρώτο Golf GTD. Εκείνη τη στιγμή, η Volkswagen έφερε νέο ενθουσιασμό στη compact κατηγορία των αυτοκινήτων με κινητήρες turbo diesel άλλα και σπορ χαρακτηριστικά, όπως είχε το Golf GTI Mk1.Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η ίδια δυναμική αντίληψη παραμένει ισχυρή: Για άλλη μια φορά, η Volkswagen θα βάλει στην αγορά, με το Golf GTD ένα από τα πιο οικονομικά και ταυτόχρονα sport compact μοντέλα. Η σημαντική αύξηση των επιδόσεων συνοδεύεται με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Στη Γενεύη η πρεμιέρα του VW Golf GTI

Χάρη σε μια νέα διπλή δόση SCR με διπλή έγχυση AdBlue, οι εκπομπές NOx θα μειωθούν σημαντικά σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Αυτό καθιστά το TDI στο νέο Golf GTD έναν από τους πιο καθαρούς κινητήρες diesel στον κόσμο. Μάλιστα, ο τετρακύλινδρος κινητήρας μπαίνει σε λειτουργία πιέζοντας ένα παλλόμενο κουμπί στο πλήρως ψηφιοποιημένο ταμπλό, ξεκινώντας έτσι στο ρυθμό μιας νέας εποχής.

The post Νέο Golf GTD: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα