Σύμβουλος για αδιάβλητη διαδικασία στα διπλώματα

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποφάσισε την απευθείας ανάθεση παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Πολύ σημαντική έκρινε ότι είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η ανάγκη παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη αδιάβλητης διαδικασίας στη διαδικασία απόκτησης άδειας οδήγησης με σκοπό την διασφάλιση της οδικής ασφάλειας της χώρας.

Η προηγούμενη κυβέρνηση ήθελε να τοποθετήσει κάμερες μέσα στα αυτοκίνητα των Σχολών Οδηγών αλλά τελικά ποτέ δεν εφαρμόστηκε καθώς σταμάτησαν να πραγματοποιούνται εξετάσεις για την απόκτηση Αδειών Οδήγησης. Η εταιρεία

συμβούλων είναι από το εξωτερικό και ονομάζεται Manuel Picardi Consulting Services και η συνολική δαπάνη έχει οριστεί στις 14.480 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τι προβλέπει η απόφαση

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια εγκρίνεται η απευθείας ανάθεση παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάπτυξης αδιάβλητης διαδικασίας για την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Αποδέχονται την από 30-04-2020 οικονομική προσφορά της εταιρείας «Manuel Picardi Consulting Services – παροχή υπηρεσιών», αναθέτουν στην εν λόγω εταιρεία την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη αδιάβλητης διαδικασίας για την απόκτηση άδειας οδήγησης, προς υποβοήθηση του έργου της συσταθείσας επιτροπής.

Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη αδιάβλητης διαδικασίας για την απόκτηση άδειας οδήγησης, προς υποβοήθηση του έργου της συσταθείσας επιτροπής θα εκτελεσθεί , σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 17665/1771/03-04-2020 (ΑΔΑΜ: 20REQ006520714) Πρωτογενές Αίτημα της Διεύθυνσης Προμηθειών και Λειτουργικής Μέριμνας και την από 30-04-2020 οικονομική προσφορά της επιχείρησης «Manuel Picardi Consulting Services – παροχή υπηρεσιών».

Η συνολική δαπάνη ποσού ύψους δεκατεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα ευρώ 14.880 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού, «Έξοδα για λοιπές υπηρεσίες», οικονομικού έτους 2020. Για το λόγο αυτό συγκροτείται τριμελή επιτροπή παραλαβής της εν λόγω υπηρεσίας. Η αναπλήρωση κάποιου µέλους της επιτροπής, λόγω απουσίας ή κωλύματος, γίνεται µε φροντίδα του Προέδρου, χωρίς άλλη απόφαση και σύμφωνα µε τα αναφερόμενα στο άρθρο 6 της αριθµ. Π1 – 2489 /95 απόφασης του Υπουργού Εμπορίου, µε την οποία παρέχονται οδηγίες για την παραλαβή. Για την έγκαιρη κλήτευση των αναπληρωματικών, τα τακτικά µέλη πρέπει να ενημερώνουν εγκαίρως τον Πρόεδρο, για τυχόν απουσία ή κώλυμα του.»

Διαβάστε επίσης:

Γιατί αναβάλλονται οι δημοπρασίες ΙΧ από τον ΟΔΔΥ;

Στους ιδιώτες στρέφονται οι καταναλωτές για μεταχειρισμένα ΙΧ!

«Big Brother» σε όλους τους δρόμους!

The post Σύμβουλος για αδιάβλητη διαδικασία στα διπλώματα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα