Σύλληψη μητέρας για επικίνδυνες συνθήκες φόρτωσης στο αυτοκίνητο

Η αστυνομία του Dixon στις ΗΠΑ ανάρτησε μια ανακοίνωση στο Twitter σχετικά με την σύλληψη μιας γυναίκας η οποία οδηγούσε έχοντας τα παιδιά της μέσα σε φουσκωτή πισίνα στην οροφή του αυτοκινήτου.

Η ακατάλληλη φόρτωση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει αιτία για σοβαρά ατυχήματα και τραυματισμούς. Όμως το αυτονόητο πολλές φορές δεν είναι αντιληπτό με τον ίδιο τρόπο από όλους,

όπως συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση της αστυνομίας του Dixon η Jennifer Janus Yeager συνελήφθη για οδήγηση με επικίνδυνα φορτωμένο όχημα. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί την σταμάτησαν όταν είδαν πως στην οροφή του αυτοκινήτου της μετέφερε μια φουσκωτή πισίνα. Σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, διαπίστωσαν πως η πισίνα δεν ήταν δεμένη αλλά συγκρατούνταν στην οροφή από το βάρος των δύο παιδιών που βρίσκονταν μέσα σε αυτή.

Η ειδοποίηση στην αστυνομία για τις επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες οδηγούσε έγινε από οδηγό που κινούνταν κοντά της. Φυσικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν την οδηγό η οποία πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση αλλά και έκθεση των ανήλικων παιδιών της σε κίνδυνο.

Πάντως όσο τρελό και αν ακούγεται το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο που δείχνει τέτοιο μέγεθος ανευθυνότητας καθώς στα αρχεία της αστυνομίας είναι καταγεγραμμένη και άλλη μια αντίστοιχη περίπτωση που η μητέρα συνελήφθη επειδή είχε βάλει τα παιδιά της να κρατούν στην οροφή του αυτοκινήτου της μια φουσκωτή πισίνα.

The post Σύλληψη μητέρας για επικίνδυνες συνθήκες φόρτωσης στο αυτοκίνητο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα