Στους 800 ίππους η Mercedes E 63 S AMG από την G-Power

12:00 6/9/2018 - Πηγή: NewsAuto

Για τους ευκατάστατους οικογενειάρχες που θέλουν να κάνουν πλάκα σχεδόν σε οτιδήποτε άλλο κινείται στους δρόμους, η G-Power έβαλε το χεράκι της στην ήδη πανίσχυρη E 63 S AMG εκτοξεύοντας ακόμη ψηλότερα τις επιδόσεις της.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Οι 600 περίπου ίπποι που αποδίδει ο τετράλιτρος V8 με τα δύο τούρμπο για την προηγούμενη γενιά της Mercedes E 63 S AMG είναι ένα νούμερο που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει σε κάποιο supercar.

Για

άλλους αυτή η ισχύς είναι ήδη κάτι περισσότερο από αρκετή με την G-Power ωστόσο να διαφωνεί φτάνοντας την απόδοση του μοτέρ σε νέα ύψη. Οι 600 λοιπόν ίπποι που αποδίδει το μοντέλο της Mercedes έγιναν 800 ενώ ανάλογη αύξηση δέχτηκε και η ροπή που ξεπέρασε τα 110 κιλά.

Για να πετύχουν αυτές τις επιδόσεις βέβαια οι άνθρωποι της G-Power εξέλιξαν νέο λογισμικό, άλλαξαν τους υπερσυμπιεστές και φυσικά την εξάτμιση. Η εικόνα συμπληρώνεται από τις αλουμινένιες ζάντες Hurricane της G-Power που γεμίζουν ιδανικά τους θόλους χάρη στην διάμετρο των 20 ιντσών.

Ολόκληρο το “kit” κοστίζει στην Γερμανία περί τα 20.000 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν ξεχωριστά τους υπερσυμπιεστές ή την εξάτμιση, αν επιθυμούν μόνο κάποια από τα δύο και όχι ολόκληρο το πακέτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα