Στο eBay ο V12 κινητήρας της Ferrari LaFerrari

19:25 7/8/2019 - Πηγή: NewsAuto

Ένας μοναδικός κινητήρας, που προέρχεται από τη Ferrari LaFerrari μπορεί να γίνει δικός σας, έναντι μίας αρκετά τσιμπημένης τιμής.

Για όσους ασχολείστε με την αγορά μοναδικών σε ιστορία και τεχνολογία αντικειμένων, ρίξτε μία ματιά στο eBay. Εκεί, ανάμεσα στα υπόλοιπα, ξεχωρίζει φυσικά ο κινητήρας της LaFerrari, του ιταλικού hypercar που θεωρείται ως ένα από τα πιο σπάνια και ακριβά μοντέλα της φίρμας από το Μαρανέλο. Σύμφωνα με τον κάτοχό του, το ατμοσφαιρικό

V12 σύνολο των 6,3 λίτρων έχει λειτουργήσει ελάχιστα, με μόλις 32 χλμ. στο οδόμετρο, κάτι που ουσιαστικά του δίνει τον τίτλο του καινούργιου. Μάλιστα είναι η δεύτερη προσπάθεια του ίδιου ιδιοκτήτη να τον πουλήσει, καθώς στις αρχές του 2018 είχε προσπαθήσει και πάλι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το παράδοξο στην ιστορία αφορά την τιμή απόκτησης, καθώς την πρώτη φορά το ποσό έφτανε τις 325.000 δολάρια, ενώ τώρα αγγίζει τα 800.000 δολάρια.

Επίσης, απορία προκαλεί το γεγονός πως βρέθηκε ο συγκεκριμένος κινητήρας στα χέρια του τωρινού κατόχου, ως ένα μεμονωμένο αντικείμενο, καθώς δεν αναφέρονται επιπλέον λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε βέβαια ότι αρκετές LaFerrari τα τελευταία χρόνια έχουν εμπλακεί σε σοβαρά ατυχήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επισκευαστούν, αλλά ο κινητήρας να παραμένει άθικτος. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο σύνολο απέδιδε 800 ίππους και συνεργαζόταν με ένα ηλεκτρικό μοτέρ με ισχύ 163 ίππους, με την συνδυαστική ροπή να έφτανε τα 900 Nm.

The post Στο eBay ο V12 κινητήρας της Ferrari LaFerrari appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα