Στο Detroit το νέο Ford Bronco

14:11 9/3/2020 - Πηγή: NewsAuto

Στη μάχη των «σκληροτράχηλων» εκτός δρόμου αυτοκινήτων, θα μπει σύντομα και η Ford με το νέο Bronco που θα τοποθετηθεί «απέναντι» από τον «βασιλιά» Wrangler.

Το 2017 η Ford, στην έκθεση NAIAS (North American International Auto Show) του Detroit, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει τη νέα

γενιά του Bronco. Τώρα όπως φαίνεται, η εξέλιξη του νέου μοντέλου που θα τεθεί «απέναντι» από το Jeep Wrangler που θεωρείται το απόλυτο best seller στην κατηγορία των σκληροτράχηλων εκτός δρόμου μοντέλων, έχει ολοκληρωθεί και κάποιες εικόνες μέσα από τη γραμμή παραγωγής.

Είναι καίριας σημασίας το να φαίνεται αρκετά «άγριο» το μοντέλο της Ford και να αποπνέει δυναμισμό, για να ικανοποιεί πρώτα το μάτι όλων όσοι αρέσκονται στην εκτός δρόμου οδήγηση. Το ενδιαφέρον είναι πως ακόμα και από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές του πρωτοτύπου, φαίνεται πως το Bronco θα έχει και αυτό τμηματικά αφαιρούμενο hard top. Επίσης, αυτό που φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι πως σε αντίθεση με το Wrangler, το παρμπρίζ του Bronco θα είναι μάλλον σταθερό και δεν θα έχει τη δυνατότητα αναδίπλωσης πάνω στο καπώ.

Στην καμπίνα αναμένεται να έχει το γνωστό ύφος στο περιβάλλον για τους επιβάτες, αυτό που έχει ως επί το πλείστον heavy duty υλικά και με αδιάβροχα χαρακτηριστικά. Τεχνολογικά, το νέο Bronco θα εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ενώ πολύ χαρακτηριστικά θα είναι και τα μηχανικά μέρη- κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων. Το Bronco θα είναι διαθέσιμο σε δίπορτη και τετράπορτη έκδοση αμαξώματος, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερα από 150 αξεσουάρ που θα μπορεί να προσθέσει κάποιος στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας του νέου Bronco θα είναι ο Ecoboost των 2,3 λίτρων, ενώ φημολογείται και η ύπαρξη του μοντέλου με κινητήρα V6 2,7 λίτρων . Η τελική επιλογή μοιάζει να είναι πιο «κοντά» σε αυτή που διαθέτει και το F-150, στην περίπτωση του οποίου η απόδοση είναι 325 ίπποι και 55,3 kgm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι το γνωστό αυτόματο από άλλες εφαρμογές 10 σχέσεων, ενώ θα υπάρχει και επιλογή χειροκίνητου με 7 σχέσεις, της Getrag. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου αναμένονται τον ερχόμενο Ιούνιο στο Detroit Motor Show.

The post Στο Detroit το νέο Ford Bronco appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα