Σταθερή η άνοδος πωλήσεων της Audi

O Φεβρουάριος ήταν ένας ακόμα μήνας ανόδου των πωλήσεων για την Audi, καθώς παρέδωσε 130.950 νέα οχήματα παγκοσμίως – αριθμός που αποτελεί άνοδο της τάξης του 4.6% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η αγορά της Κίνας αλλά και εκείνη της Βόρειας Αμερικής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, καθώς σημείωσαν άνοδο της

τάξης του 22.4% και 13.1% αντίστοιχα! Τα μοντέλα που διάλεξαν κυρίως οι αγοραστές ήταν το νέο SUV της γερμανικής μάρκας, το Q5, αλλά και το Q2. Γενικά η οικογένεια «Q» αντιπροσωπεύει το 37% των πωλήσεων της Audi παγκοσμίως.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το ρόλο που θα παίξει στα παραπάνω το νέο μοντέλο που λανσάρει η μάρκα από το Ίνγκολσταντ, το A6 που έκανε ντεμπούτο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές του μήνα.

«Με το νέο Α6 φτάνουμε σε νέο επίπεδο τη πολυτελή μας γκάμα. Μέσα στη χρονιά θα παρουσιάσουμε δύο ακόμα μοντέλα με ιδιαίτερο πρεστίζ, το Q8 και το αμιγώς ηλεκτρικό Audi e-tron», είπε ο Bram Schot, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της AUDI AG.

Μόνο στην Κίνα η Audi πούλησε σχεδόν σαράντα χιλιάδες οχήματα ενώ τα 15.451 κομμάτια που παραδόθηκαν σε πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σηματοδότησαν των 86 (!) συνεχόμενο μήνα όπου παρουσιάζεται αύξηση των πωλήσεων!

Keywords
Τυχαία Θέματα