Σπορτίφ απόλαυση με το Audi Q3 Sportback

Το Audi Q3 Sportback προσφέρει συναρπαστική οδηγική εμπειρία ανεξαρτήτως της επιφάνειας που κινείται.

Στην πόλη, σε μακρινές διαδρομές ή σε βατό έδαφος εκτός ασφάλτου, το νέο SUV είναι ένας δυναμικός all-rounder παίκτης. Διαθέτει ως στάνταρ το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης – του οποίου η σχέση μετάδοσης γίνεται όλο και πιο άμεση όσο αυξάνεται η γωνία του τιμονιού.

Η έκδοση S line εξοπλίζεται με τη σπορ ανάρτηση στο βασικό εξοπλισμό. Η ανάρτηση αυτή διαθέτει ελεγχόμενο βαθμό απόσβεσης, ο οποίος αυξάνει περαιτέρω

το εύρος μεταξύ της δυναμικής οδήγησης και της άνεσης.

Ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, την ποιότητα του οδοστρώματος και τις προσωπικές ρυθμίσεις, ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου μέσω του Audi drive select και των έξι οδηγικών προφίλ που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας offroad.

Dynamic photo,
Color: pulse orange

Εκτός από τη ρύθμιση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, η λειτουργία παραμετροποίησης αφορά στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και την υποβοήθηση του τιμονιού. To προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης κατάβασης σε δρόμους με κλίση (hill descent control) διατηρεί σταθερή την ταχύτητα που επιλέγει ο οδηγός σε κλίσεις μεγαλύτερες από 6%.

The post Σπορτίφ απόλαυση με το Audi Q3 Sportback appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα