Σε δοκιμές το ανανεωμένο Audi Q5

19:49 2/9/2019 - Πηγή: NewsAuto

Η Audi ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει μέσα στην επόμενη χρονιά την ανανεωμένη γενιά του μεσαίου της SUV, Q5.

Βασικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Q5 θα επικεντρώνονται στην ελαφρώς διαφοροποιημένη εξωτερική εμφάνιση, στο αναβαθμισμένο εσωτερικό και στη γκάμα των κινητήρων. Ξεκινώντας από την σχεδίαση, οι διαφορές σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο εντοπίζονται στην αντικατάσταση της χρωμιωμένης

γρίλιας, η οποία θα είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, όπως στην τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων.

Διαφοροποιημένος θα είναι και ο σχεδιασμός του εσωτερικού καθώς, θα εναρμονιστεί με την εικόνα των πιο πρόσφατων Audi, όπως του Q7, με την κεντρική οθόνη του infotainment να διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις (12,3 ίντσες). Αναβαθμισμένος σε ό,τι αφορά το interface και τις επιλογές θα είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit.

Η γκάμα των κινητήρων του Q5, για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει και ήπιο υβριδικό σύστημα mild hybrid 12V. Στη βάση της θα βρίσκεται ο τετρακύλινδρος, δίλιτρος βενζινοκινητήρας με 190 και 245 PS, ανάλογα την έκδοση (40 TFSI και 45 TFSI), ενώ για τους φίλους του diesel, θα υπάρχει και το Q5 40 TDI με ισχύ 190 PS. Όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης Quattro, ενώ θα συνοδεύονται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων.

The post Σε δοκιμές το ανανεωμένο Audi Q5 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα