Ρωσία: Έργα χωρίς σήμανση και παραλίγο μακελειό (Video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επισημάνει κάνεις με ασφάλεια οδικά έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Στο βίντεο που ακολουθεί και μας έρχεται από την Ρωσία, μπορείτε να δείτε τι γίνεται όταν οι υπεύθυνοι δεν επιλέγουν κανένα από αυτούς τους τρόπους…

Φωτεινές σημάνσεις, ανακλαστικές λωρίδες, εργάτες με σημαίες στα χέρια, πινακίδες που επισημαίνουν τον κίνδυνο και έχουν τοποθετηθεί σε εύλογη απόσταση. Αυτοί και μερικοί ακόμη τρόποι είναι που έρχονται στο μυαλό κάθε λογικού ανθρώπου

αν ερωτηθεί πως μπορεί να επισημάνει με ασφάλεια οδικά έργα σχετικά μεγάλης κλίμακας, τα οποία μάλιστα πραγματοποιούνται στη μέση του δρόμου.

Ε λοιπόν κάποιος “υπεύθυνος” στη Ρωσία αποφάσισε πως τίποτα από αυτά δεν είναι απαραίτητο για την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου αφήνοντας τα έργα στην τύχη τους. Το βίντεο που ακολουθεί μας έρχεται από την πόλη Voronezh της Ρωσίας και αναρτήθηκε στο συγκεκριμένο κανάλι στο youtube πριν από λίγες ημέρες.

Δύο ανυποψίαστοι οδηγοί φυσικά και δεν πρόσεξαν, ή τουλάχιστον είδαν πολύ αργά τα οδικά έργα και το αποτέλεσμα ακολουθεί στις οθόνες σας. Από ό,τι καταλαβαίνουμε ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ βλέπουμε κάποιες από τις σημάνσεις που αναφέραμε στην… δεύτερη μεγάλη τρύπα που έχει ανοιχτεί στον δρόμο.

The post Ρωσία: Έργα χωρίς σήμανση και παραλίγο μακελειό (Video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα