Ρομπότ της Ford βοηθάνε στις δουλειές (video)

19:33 8/1/2020 - Πηγή: NewsAuto

Η Ford παρέλαβε δύο νέα ρομπότ από την Agility Robotics, τα οποία θα δουλεύουν κυριολεκτικά δίπλα στο… ανθρώπινο προσωπικό.

Η υπάρχουσα συνεργασία της Ford με την Agility Robotics βοηθάει στο να βρεθούν τρόποι για να διευκολύνουν τους οδηγούς επαγγελματικών αυτοκινήτων και να επιταχύνουν την αποθήκευση-παράδοση των προϊόντων στους πελάτες τους. Τα ρομπότ

που βλέπετε παρακάτω έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τα οχήματα της Ford μέσω προηγμένης συνδεσιμότητας. Για παράδειγμα, τα “συνδεδεμένα” αυτοκίνητα μπορούν να μοιράζονται τους χάρτες μέσω cloud και το ρομπότ γνωρίζει κάθε στιγμή τη θέση του οχήματος. Παράλληλα, τα Digit (όπως τα ονομάζουν) θα γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με το πακέτο που έχει να παραλάβει ο πελάτης, όπως είναι το σημείο που θέλει το ρομπότ να το αφήσει κ.ά.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ford Research and Advanced Engineering και Chief Technology Office, Ken Washington, ανέφερε ότι καθώς το online εμπόριο συνεχίζει να αυξάνεται, τα ρομπότ θα βοηθήσουν τους πελάτες, καθιστώντας τις παραδόσεις πιο αποτελεσματικές και προσιτές για όλους.

Τα ρομπότ έχουν σχεδιαστεί να περπατάνε και να κυκλοφορούν στους ίδιους χώρους με τους ανθρώπου καθημερινά. Από το πρωτότυπο, το οποίο παρουσιάστηκε τον Μάιο, έχει αρκετές αναβαθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα, φέρει προηγμένα πόδια, μπορεί να ισορροπήσει στο ένα πόδι, να περιηγηθεί προσέχοντας για εμπόδια και εξοπλίζεται με νέους αισθητήρες.

The post Ρομπότ της Ford βοηθάνε στις δουλειές (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα