Ψηφιακό σκίτσο του Subaru XT

Χρησιμοποιώντας ως βάση το BRZ, ένας επαγγελματίας σχεδιαστής αυτοκινήτων «οραματίστηκε» το μοντέλο της Subaru που θα μπορούσε να είναι η επόμενη γενιά τοιυ XT που στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε ως Alcyone και στην Αυστραλία ως Vortex.

Στην πραγματικότητα, το Subaru XT ή Alcyone ή Vortex, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να το δούμε από επίσημη πηγή ή αλλιώς, να δούμε την επαναφορά του στο προσκήνιο από την ίδια τη Subaru

και όχι από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή αυτοκινήτων- έστω και επαγγελματία.

Υπεύθυνος για αυτήν την ανεξάρτητη πρόταση/ μελέτη είναι ο Lucas Sein, ένας επαγγελματίας σχεδιαστής αυτοκινήτων που εργάζεται επί του παρόντος σε εταιρεία του Λος Άντζελες και έχει αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Δημιουργικών Σπουδών (CCS) στο Ντιτρόιτ. Είναι ένα σχέδιο που δημιούργησε στον ελεύθερο χρόνο του ο Sein και του έδωσε το όνομα Subaru Alcyone, μια και αφορά την υποθετική επανεμφάνιση του μοντέλου από την Ιαπωνική εταιρεία. Ο Sein «χρησιμοποίησε» ως βάση το Subaru BRZ, παρουσιάζοντας μια πρόταση για ένα μοντέλο που θα μπορούσε να αποτελεί το σύγχρονο XT (ή Alcyone ή Vortex, όπως ονομαζόταν το μοντέλο του 1985 στις αγορές της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας αντίστοιχα).

Το πρωτότυπο που έμεινε στην παραγωγή από το 1985 έως το 1991, ήταν σύμφωνα με όσους το είχαν οδηγήσει, ένα συναρπαστικό δίπορτο coupe της Subaru που κυκλοφορούσε σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα είναι το σχήμα του οχήματος. Όπως το πρωτότυπο, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα μεγάλο όγκο με περιφερειακά τζάμια για την καμπίνα των επιβατών. Η Sein έχει σχεδιάσει το όχημα να έχει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα εμπρός, με μετάδοση της κίνησης είτε στους πίσω τροχούς, είτε και στους τέσσερις. Το Alcyone διαθέτει επίσης ένα σετ λεπτών προβολέων LED που μπορούν να καλυφθούν από ένα μικρό πάνελ όταν δεν χρησιμοποιούνται. Πρόσθετος φωτισμός προκύπτει από τη συστοιχία των LEDs εμπρός, καθώς και την ενιαία φωτεινή μπάρα αποτελούμενη και αυτή από LEDs στο πίσω μέρος.

Δείτε ακόμα: Τα μοντέλα της Subaru που περιμένουμε έως το 2024

Πως θα ήταν τα pick-up της Subaru;

Πρεμιέρα για το νέο Subaru Levorg

The post Ψηφιακό σκίτσο του Subaru XT appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα