Πρώτη εμφάνιση στο Salon Prive για το πανίσχυρο ηλεκτρικό Dendrobium D-1

Αισθητή έκανε την παρουσία του στο φετινό Salon Prive 2018 το βρετανικό ηλεκτρικό Dendrobium D-1 των 1.800 ίππων, εκεί όπου έκανε την πρώτη του live εμφάνιση στο κοινό. Πλησιάζει η ώρα για την έναρξη παραγωγής του.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Το Dendrobium D-1 που εξελίχθηκε σε συνεργασία της εταιρίας,

με την Williams Advanced Engineering, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα στο Salon Prive που πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρονιά στο ανάκτορο Blenheim στο Woodstock της Αγγλίας.

Το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο που παίρνει το όνομά του από ένα είδος ορχιδέας (λόγω και του ιδιαίτερου design του -οι ανάποδα αναγόμενες πόρτες υποτίθεται ότι θυμίζουν τα πέταλα του λουλουδιού) αναμένεται να αποδίδει 1.800 ίππους και περισσότερα από 200 κιλά ροπή στην έκδοση παραγωγής. Παράλληλος στόχος είναι το βάρος του να μην ξεπερνά τα 1750 κιλά.

Τα ακριβή στοιχεία για την απόδοση του D1 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες, όταν λογικά θα μάθουμε περισσότερα για τον τύπο και την αυτονομία των μπαταριών του βρετανικού υπεραυτοκινήτου αλλά και το χρόνο που απαιτείται για την φόρτιση τους. Ολόκληρο το Dendrobium D-1, με το ανθρακονημάτινο αμάξωμα, έχει εξελιχθεί στην Μ. Βρετανία, όπως και όλα τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας των επιβατών αλλά και το σύστημα κίνησης-μετάδοσης που φέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα