Προς (μετα)πώληση μία Project One πριν καν κατασκευαστεί!

Τι κι αν η Mercedes-AMG Project One που τάραξε συθέμελα τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ακόμα δεν έχει καν ξεκινήσει να κατασκευάζεται; Ήδη κάποιος από τους 275 εκλεκτούς που έχουν εξασφαλίσει πως θα αποκτήσουν ένα εντυπωσιακά hypercars, προσπαθεί να το πουλήσει!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η αγγελία εμφανίστηκε στο mobile.de (δείτε τη πατώντας εδώ) και κοστολογεί το γερμανικό θηρίο στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή σκοπεύουν άμεσα να βγάλουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια

καθώς η τιμή πώλησης της Project One, είναι επίσημα στα 2.27 εκ.

Βέβαια το χρονικό σημείο κατά το οποίο δημοσιεύτηκε αυτή η αγγελία, δηλαδή ενάμιση χρόνο πριν τις πρώτες παραδόσεις του μοντέλου που κουβαλάει μπόλικη τεχνολογία από τον μαγικό κόσμο της Formula 1, βάζει σε σκέψεις.

Συγκεκριμένα, είναι το πρώτο όχημα δρόμου που εφοδιάζεται με υβριδικό κινητήρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς στα σωθικά της κρύβει των 1600άρη Turbo που εφοδιάζεται τη W08 EQ Power+ των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas, σε συνδυασμό με προηγμένο υβριδικό σύστημα που περιλαμβάνει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Είδαμε τη Project One από κοντά στη Φρανκφούρτη, απολαύστε τη και εσείς στην live παρουσίαση που κάναμε στη σελίδα του NewsAuto στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα