Πόσο θα πουληθεί το Audi RS4 σε Imola Yellow;

Ο κωδικός του χρώματος είναι Imola Yellow και από μόνος του αποτελεί ένα καλό λόγο για να δει κανείς το συγκεκριμένο RS4 πιο «ζεστά», αν ζει στις ΗΠΑ και θέλει ένα από τα κορυφαία sedan επιδόσεων της Audi.

Το συγκεκριμένο

Audi RS4 είναι του 2007 και όπως φαίνεται, είναι έτοιμο να αλλάξει χέρια για το σωστό αντίτιμο.

Έχει περίπου 80.000 χιλιόμετρα διανύσει και είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που τίθεται προς πώληση. Ο τωρινός ιδιοκτήτης, το πήρε τον Οκτώβριο του 2019, έναντι του ποσού των 30.500 δολαρίων (25,5 χιλ. Ευρώ). Τώρα και πριν συμπληρωθούν 12 ώρες που βρίσκεται σε δημοπρασία, το μοντέλο έχει φτάσει ήδη να διεκδικείται από τον επόμενο ιδιοκτήτη του, με το ποσό να έχει φτάσει τα 25.000 δολάρια. Όμορφη αντίθεση στο κίτρινο χρώμα του αμαξώματος κάνουν οι 19άρηδες τροχοί του μοντέλου, που φέρουν ελαστικά Firestone 255/35, τα οποία όμως θα χρειαστούν σύντομα αντικατάσταση.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τα θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα της Recaro μπροστά που είναι υπενδεδυμένα με μαύρο δέρμα. Στο ταμπλό υπάροχουν συμεία που η επένδυση περιλαμβάνει επιφάνειες από ανθρακόνημα, ενώ ο εξοπλισμό τους Audi RS4 είναι πλήρης μια και μιλάμε για την κορωνίδα της γκάμας του Α4. Η ισχύς αυτού του Audi RS4 προέρχεται από τον ατμοσφαιρικό V8 με χωρητικότητα 4,2 λίτρων και είναι 420 ίπποι στις 7.200 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με αυτόν τον κινητήρα υπάρχει ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς με το σύστημα Quattro. Είναι αναμφίβολα one to watch για όσους θέλουν ένα ποιοτικό και πολύ γρήγορο sedan, στη Florida των ΗΠΑ.

Δείτε ακόμα:

Όλα τα νέα Audi έως το 2022

Η Audi παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα της Formula E του 2021

Αποκάλυψη του νέου Audi SQ5 Sportback

The post Πόσο θα πουληθεί το Audi RS4 σε Imola Yellow; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα