Πόσο κοστίζει το νέο Opel Insignia Grand Sport;

Δύο μήνες μετά την πρώτη μας επαφή με το Insignia Grand Sport επί γερμανικού εδάφους (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ), η Opel ανακοίνωσε τις τιμές πώλησής του στη χώρα μας!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, [email protected])

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, πιο επιθετικό σε σχεδίαση και με νέα γκάμα κινητήρων, το γερμανικό μοντέλο

έρχεται να διεκδικήσει το μερίδιο του σε μία ανταγωνιστική κατηγορία, με εφαλτήριο τα 21.950€. Η τιμή αυτή αφορά τον 1500άρη Turbo κινητήρα βενζίνης, στην έκδοση των 140 αλόγων. Συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό 6άρι κιβώτιο σε επίπεδο εξοπλισμού Selection το οποίο περιλαμβάνει χρωμιωμένη γραμμή κάτω από το παράθηρο, χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, προβολείς αλογόνου με LED φώτα ημέρας, LED φώτα πίσω, φιμέ τζάμια, διακόσμηση χρωμίου στους κεντρικούς αεραγωγούς στο εσωτερικό, υποβραχιόνιο οδηγού από PVC, 8 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής και πίσω πλευρικούς), ESP/TC/ABS/HAS, Traffic sign recognition, Lane Keep Assist, Forward Collision Alert, Lane departure warning, αυτόνομη πέδηση ανάγκης, Opel OnStar, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια του συστήματος Infotainment, NAVI 900 IntelliLink, υποδοχή USB, δυνατότητα τηλεσκοπικής και καθ’ ύψος ρύθμισης του τιμονιού, cruise control, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.

Η έκδοση των 165 ίππων εφοδιάζεται επίσης με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και κόστος απόκτησης τα 27.700€ στο επίπεδο εξοπλισμού Edition (με επιπλέον προβολείς ομίχλης, αισθητήρες βροχής, φωτών, αυτόματη ενεργοποίηση/ρύθμιση προβολέων, διζωνικό κλιματισμό κ.α.) και τα 31.200€ στο επίπεδο εξοπλισμού Innovation που περιλαμβάνει ακόμα πίσω παράθυρα επιπρόσθετης σκίασης «Solar Protect», αλουμινένια μαρσπιέ με διακρικά Opel, επιπλέον θύρες USB, ενισχυμένο εσωτερικό φωτισμό, αυτόματα προσαρμοζώμενο cruise control, αισθητήρα αποφυγής σύγκρουσης κ.α.). Αν επιλέξετε αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, πάτε και εδώ αναπόφευκτα στα δυο πιο πλήρη πακέτα εξοπλισμού με το κόστος απόκτησης να διαμορφώνεται στα 30.100€ και τα 32.300€ αντίστοιχα. Η επιλογή του δίλιτρου βενζινοκινητήρα δεν θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας για ευνόητους λόγους.

Στο μέτωπο των diesel συναντάμε δύο μοτέρ. Αρχικά το 1.6 CDTI που αποτελεί και τη βάση στα 25.750€ φορώντας 6άρι μηχανικό κιβώτιο – και εδώ μόνο σε επίπεδο εξοπλισμού Selection. Αν επιλέξετε την έκδοση των 136 ίππων, τα κόστη απόκτησης εφόσον φέρει μηχανικό κιβώτιο είναι στα 31.500€ στο επίπεδο εξοπλισμού Edition και τα 33.500€ στο επίπεδο εξοπλισμού Innovation. Αντίστοιχα με το 6άρι αυτόματο, οι τιμές διαμορφώνονται στα 33.500€ και 35.200€ αντίστοιχα.

Τέλος, υπάρχει και ο δίλιτρος DTH πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 170 ίππων, που συνοδεύεται από σύστημα τετρακίνησης και συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η κορυφαία αυτή έκδοση, προσφέρεται μόνο στο top επίπεδο εξοπλισμού, με τιμή απόκτησης τα 42.624€.

Keywords
Τυχαία Θέματα