Πως θα έδειχνε μια shooting brake Mustang;

Η φαντασία κυριολεκτικά καλπάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει η Ford με τη Mustang στο μέλλον. Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα εδώ είναι εντυπωσιακό. Δείτε και μόνοι σας…

Σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για αυτό είναι η ίδια η αυτοκινητοβιομηχανία, δεδομένης της απόφασης να ονομάσει το ηλεκτρικό

crossover της Mustang Mach-E. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ένδειξη πως το αυτοκίνητο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, αν και για το μοντέλο της επόμενης γενιάς η Ford θα κάνει το ενδιάμεσο βήμα και θα το καταστήσει πρωτίστως υβριδικό.

Πέρα από αυτό, μπορεί κανείς μόνο να μαντέψει τι θα γίνει με τη Mustang στο μέλλον και οι πιθανότητες είναι πως ούτε η Ford γνωρίζει ακόμη. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αυτοκινητοβιομηχανία πλησίασε το College For Creative Studies στο Ντιτρόιτ από το οποίο προέκυψε ένα προχωρημένο σχέδιο το οποίο είναι προϊόν στούντιο, προκειμένου να επεκτείνει το “brandwidth” της Mustang.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού που χρηματοδοτείται από τη Ford, οι μαθητές κλήθηκαν να ονειρευτούν μελλοντικά ηλεκτρικά πρωτότυπα της Mustang για το 2030-2035, όταν η ίδια θα μπορούσε να εξελιχθεί σε υπό-μάρκα επιδόσεων για ηλεκτρικά οχήματα. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση ήρθε από τον Tianze Yu, ο οποίος οραματίστηκε μια Mustang ιδιαίτερου σχήματος μηδενικών εκπομπών. «Αποφάσισα να ακολουθήσω μια πιο συντηρητική προσέγγιση γι αυτό που φαινόταν σπορ, αλλά ταυτόχρονα, διατηρώντας ένα αριστοκρατικό, ώριμο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Tianze.

Ο συλλογισμός είναι πως ένα shooting brake αμάξωμα θα προσελκύσει ένα νέο κοινό το οποίο διαφορετικά δεν θα επέλεγε μια Mustang. Για να το καταστήσει αναγνωρίσιμο ως τέτοιο, ο Tianze του έδωσε τα εικονικά πίσω φώτα, τα οποία λέει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα κλασικά στοιχεία στη Mustang. Η συνολική σχεδιαστική γλώσσα, από την άλλη πλευρά, μοιάζει περισσότερο με αυτή της Mach-E, η οποία επιτρέπει πιο λείες επιφάνειες και πιο διακριτικές λεπτομέρειες», εξηγεί ο Tianze.

Λοιπόν, τι πιστεύετε: θα υπήρχε χώρος για μια ηλεκτρική shooting brake Mustang στο μέλλον; Σίγουρα, θα ήταν μια λιγότερο αμφιλεγόμενη κίνηση από το να δούμε Mustang με μορφή crossover, ειδικά επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα δίθυρο αμάξωμα και όχι με ένα συνειδητά υπερυψωμένο μοντέλο…

The post Πως θα έδειχνε μια shooting brake Mustang; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα