Πωλείται στο ebay πινακίδα «A8HNA» σε τιμή-ρεκόρ!

13:17 9/1/2019 - Πηγή: NewsAuto

Μια μοναδική πινακίδα που αναγράφει «A8HNA» (Αθήνα) έχει βγάλει προς δημοπρασία στο γνωστό μας ebay ο κάτοχός της που είναι κάτοικος Μεγάλης Βρετανίας, αντί του μάλλον… εξωφρενικού ποσού των 21.000 ευρώ.
Διαβάζοντας λοιπόν την σχετική αγγελία για τη δημοπρασία, ο κάτοχός της ο οποίος κατοικεί στην πόλη Σάλφορντ της Μεγάλης Βρετανίας, αναφέρει ότι η εν λόγω πινακίδα είναι καταχωρημένη και πωλείται κανονικά, αφού αυτή τη στιγμή δεν συνοδεύει

κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Συνεχίζοντας μάλιστα με άκρως γλαφυρό τρόπο την περιγραφή του προς πώληση αντικειμένου του, ο –κατά τα φαινόμενα– Έλληνας ιδιοκτήτης αναφέρει ότι όποιος την αποκτήσει θα έχει στα χέρια του το «Ιδανικό δώρο για οποιαδήποτε Ελληνίδα μάνα, αδελφή, σύζυγο ή κόρη», αφού στα 25 χρόνια που την κατέχει η πινακίδα αυτή τραβάει τα βλέμματα όπου και εάν βρεθεί στην Ελλάδα ή τη Μεγάλη Βρετανία.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο ποσόν που ζητά για όποιον ενδιαφέρεται να την αποκτήσει, αυτό είναι μάλλον εξωφρενικό, αφού όπως αναγράφεται στην αγγελία η δημοπρασία ξεκινά από τις 19.000 λίρες Μεγ. Βρετανίας ή 21.143 ευρώ.

Με 8 ημέρες να απομένουν μέχρι το τέλος της και καμία προσφορά έως και αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές να έχει καταγραφεί, μάλλον η κατά τα άλλα ευφάνταστη αυτή πινακίδα θα μείνει απούλητη παρά την ευρηματικότητα του ιδιοκτήτη της…

Δείτε εδώ την αγγελία της πινακίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα