Ποιος απέκτησε το ολοκαίνουριο Ford GT;

21:40 2/6/2017 - Πηγή: NewsAuto

Οι πρώτοι προνομιούχοι που είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Ford GT ήταν ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ford, Bill Ford και ο διευθύνων σύμβουλος Mark Fields. Όπως αναμενόταν όμως διασημότητες υψηλού προφίλ αρχίζουν τώρα να λαμβάνουν την παράδοση του Ford GT.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο γνωστός λάτρης αυτοκίνητων, Jay Leno,

είναι ένας από τους λίγους τυχερούς που από εδώ και πέρα θα το έχει στο γκαράζ του. Ο πρώην οικοδεσπότης Tonight Show φημίζεται για την εκτεταμένη συλλογή αυτοκινήτων του, καθώς έχει από κλασικά μέχρι και εξωτικά αυτοκίνητα.

Η σειρά που έχει δημιουργήσει «Jay Leno’s Garage» έχει σήμερα πάνω από 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές. Το Ford 2015 ήταν αυτό που παρουσίασε σε προηγούμενο του επεισόδιο.

Ο Leno δημοσίευσε μια εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με το νέο του απόκτημα και την ομάδα της Protective Film Solutions, η οποία παρείχε ένα προστατευτικό κάλυμμα για το supercar.

O 67χρονος Αμερικάνος ανέδειξε με γούστο το supercar επιλέγοντας ένα λεπτό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα συμπληρωμένο με κόκκινες γραμμές που θυμίζουν αγωνιστικές. Η Ford σχεδιάζει να κατασκευάζει μόνο 250 μοντέλα του supercar 647 ίππων κάθε χρόνο, για μια περίοδο τεσσάρων ετών. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί μόνο 500.

Keywords
Τυχαία Θέματα