Ποινή 5 θέσεων στον Hamilton

15:49 7/4/2018 - Πηγή: NewsAuto

Με το αριστερό ξεκίνησαν τα πράγματα για τον Lewis Hamilton στο πλαίσιο του Grand Prix του Μπαχρέιν, δεύτερου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Λες και δεν έφτανε το πρώτο δείγμα γραφής από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής όπου η Mercedes ήταν πίσω από τη Ferrari,

ήρθε και η απρόοπτη αλλαγή κιβωτίου στη W09 του παγκόσμιου πρωταθλητή, που θα του φέρει ποινή πέντε θέσεων στο grid του αγώνα του Σακχίρ.

Η FIA ενημερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής για την αλλαγή αυτή, που έρχεται από τον δεύτερο μόλις αγώνα, παρότι κάθε κιβώτιο πρέπει να έχει διάρκεια ζωής έξι Grand Prix.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το motorsport.com, η γερμανική ομάδα εντόπισε διαρροή υδραυλικών μετά τον αγώνα της Αυστραλίας και το ακριβές πρόβλημα επιβεβαιώθηκε στον έλεγχο που έκανε στο Μπαχρέιν υπό την εποπτεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Έτσι το έργο του 33χρονου την Κυριακή θα είναι ακόμα πιο δύσκολο αφού ακόμα κι αν σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, θα εκκινήσει μόλις έκτος τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα