Πιο ισχυροί και «καθαροί» κινητήρες για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Η Alfa Romeo ανανεώνει τις Giulia και Stelvio προσφέροντάς τους μεταξύ άλλων τους αναβαθμισμένους κινητήρες diesel της, με περισσότερη δύναμη και μειωμένες εκπομπές ρύπων.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Πιο συγκεκριμένα, ο 2.2 lt turbodiesel της Alfa Romeo πλέον πληροί τα νεότερα

και πιο αυστηρά όρια ρύπων Euro 6D, έχοντας παράλληλα αυξήσει κατά 10 ίππους και την ισχύ του, αποδίδοντας 160 άλογα στην «αρχική» του έκδοση και 190 ίππους στην πιο ισχυρή.

Επιπλέον των παραπάνω, αναβαθμίσεις έχουμε και στο σύστημα πολυμέσων Alfa Connect, με οθόνη 8,8 ιντσών και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, το οποίο είναι στάνταρ στη γκάμα της Giulia.

Νέα προσθήκη αποτελεί η έκδοση Giulia Veloce Ti που εμπνέεται από την κορυφαία Giulia Quadrifoglio έχοντας τα ίδια σπορ καθίσματα με δέρμα-αλκαντάρα, carbon επενδύσεις, τις 19 ιντσών ζάντες επίσης της Quadrifoglio και πολλά άλλα.

Επιπλέον εξοπλισμό διαθέτουν και οι εκδόσεις Speciale και Veloce (νέες 18 ιντσών ζάντες, πίσω φιμέ τζάμια κ.α.), ενώ η Giulia Quadrifoglio εφοδιάζεται και με μαύρες δαγκάνες φρένων, πίσω καθίσματα που αναδιπλώνονται σε ποσοστό 40/20/40 και επίσης πίσω φιμέ τζάμια.

Στη Stelvio, στάνταρ στις εκδόσεις Speciale και Quadrifoglio υπάρχουν πλέον μαύρες δαγκάνες φρένων και πίσω φιμέ τζάμια, με την πρώτη να προσθέτει αλουμινένια μαρσπιέ και τη δεύτερη νέες 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα