Πετυχημένη η επέμβαση στο πόδι του μηχανικού της Ferrari

Ο άτυχος μηχανικός της Scuderia Ferrari που υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μπαχρέιν, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο αριστερό του πόδι.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Francesco Cigarini υπέστη τραυματισμό-σοκ όταν κατά τη διάρκεια του pit stop του Kimi Raikkonen, δόθηκε πρόωρα το οκ στον Φινλανδό να πατήσει γκάζι,

παρότι ο πίσω αριστερός τροχός του δεν είχε αλλάξει. Έτσι χτύπησε τον Ιταλό μηχανικό, με το βίντεο του συμβάντος διαθέσιμο πατώντας εδώ.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο BDF του Μπαχρέιν, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Μάλιστα, ο Cigarini έσπευσε μέσω instagram να μας δώσει… ιατρικό update της κατάστασής του!

«Η επέμβαση πήγε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ανησύχησαν και ρωτούσαν για εμένα. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ έχω για εσάς. Αγκαλιές», έγραψε το μέλος της ιστορικής ομάδας.

Surgery ok. I have to thank all the people worried for me. Nothing else, just a big thanks. Hugs! L’operazione è andata bene. Voglio ringraziare tutte le persone che hanno chiesto di me e si sono preoccupate. Solo un grande GRAZIE. Abbracci #thanks #grazie

A post shared by Francesco Cigarini (@francesco.cigarini) on Apr 8, 2018 at 5:50pm PDT

Ο Raikkonen ευχήθηκε σύντομα περαστικά στα σχόλια της εν λόγω φωτογραφίας ενώ τηλεφώνησε και στο μηχανικό του, να του δώσει τις ευχές του κατ’ ιδίαν.

Μερικές ώρες μετά, ο Cigarini ανέβασε και video από την προσπάθειά του να περπατήσει. Ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του και εναρμονισμένα με το πνεύμα της F1!

«Γύρος ελέγχου λειτουργιών. Πατερίτσες. Δεν υπάρχουν περαιτέρω ανάγκες. Παραμένετε θετικοί», έγραψε.

Installation lap. Crutches. No need procedures. Stay positive. Giro di installazione. Nessuna procedura. Rimanere positivi. #thanksalot #crutches #dovròsoltantoreimparareacamminare #learntowalkagain #positivemood #ifeelyousoclosetome #stampelle #grazieatutti #visentovicini #forza

A post shared by Francesco Cigarini (@francesco.cigarini) on Apr 9, 2018 at 6:51am PDT

Η Ferrari τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ευρώ γιατί σύμφωνα με την απόφαση των αγωνοδικών του αγώνα του Σακχίρ «…παραβιάζοντας το άρθρο 28.13 των κανονισμών, σχετικά με μη ασφαλή επιστροφή στο pit lane μετά από pit stop, καθώς κινδύνεψε προσωπικό και προκλήθηκε τραυματισμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα