Παρέλαση από Land Rover!

Μια εντυπωσιακή παρέλαση από 70 και πλέον Land Rover έχει κατακλύσει κυριολεκτικά όλη τη διαδρομή μέχρι το σημείο που διεξάγεται το Goodwood Festival of Speed στη Μεγάλη Βρετανία. Αφορμή τι άλλο από τον εορτασμό της θρυλικής 70ης επετείου της διάσημης μάρκας. Άντε και στα 100 θα προσθέσουμε εμείς…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Η συγκεκριμένη γραμμή

διαθέτει σχεδόν τα πάντα, από τα ομώνυμα πρωτότυπα της Land Rover έως το τελευταίο σύγχρονο μοντέλο. Η πομπή οδηγήθηκε από το αναπαλαιωμένο πρώτο Land Rover – του “HUE 166”. Το πρώτο αυτοκίνητο της σειράς I από το 1948. Οι τέσσερις γενιές του Range Rover, οι πέντε γενιές της Discovery – συμπεριλαμβανομένου του πιο ακριβού – και κάθε μοντέλο της σημερινής σειράς ήταν επίσης διαθέσιμο για το συγκεκριμένο event, όπως επίσης και αυτοκίνητα αποστολών, πυροσβεστικά, αστυνομικά αλλά και τα οχήματα της πρώην Special Air Service (SAS) του Ηνωμένου Βασιλείου, που όλα έδειξαν τις ικανότητές του.

Η σειρά I δεν αναμενόταν τότε να αποτελέσει σημαντική πτυχή για τη φίρμα, αλλά έγινε τόσο επιτυχημένη που δημιούργησε εύκολα τις σειρές ΙΙ και III, ένα μοντέλο το οποίο έγινε το εκατομμυριοστό Land Rover που πωλείται 28 χρόνια μετά σχεδόν ίδιο με το πρώτο. Εδώ βρέθηκαν και οι τέσσερις γενιές του Range Rover συμπεριλαμβανομένου του Expedition Trans-Americas, το οποίο διέσχισε το Darien Gap το 1971 όπως επίσης κι εκείνο του 2004 που χρησιμοποιούσε η αστυνομία Cheshire. Επίσης εμφανίστηκε και το Land Rover Discovery, μαζί με εκείνο που γύρισε ολόκληρο τον πλανήτη, μαζί με τα επετειακά μοντέλα.

Το παρών έδωσαν και τα Range Rover, Range Rover Sport, Velar, Discovery, Discovery Sport, Evoque και Evoque Convertible. Ο υπεύθυνος πωλήσεων Jaguar Land Rover του Ηνωμένου Βασιλείου, Scott Dicken, δήλωσε: “Καθώς συνεχίζουμε να γιορτάζουμε την 70η επέτειο του Land Rover το 2018, σήμερα είναι μια σημαντική μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα