Παιχταράδες στο γήπεδο, άμπαλοι στο τιμόνι

Τα αστρονομικά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους επιτρέπουν να κοσμούν τα γκαράζ τους με κορυφαία αυτοκίνητα. Τι φταίνε, όμως, τα κακόμοιρα τα τετράτροχα αν αυτοί είναι… άμπαλοι πίσω από το τιμόνι;

“Είδωλα”. Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που αποδίδουν στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί τους. «Μαγεύουν» με το ταλέντο τους, μπορούν να σκορπίσουν χαρά με ένα τους γκολ, ενώ κάνουν μια πλουσιοπάροχη ζωή.

Τα αστρονομικά συμβόλαια τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν, μοναδικές διακοπές,

λαμπερές εξόδους, ακριβά ρούχα και… βόλτες με χλιδάτα hypercars.

Το άφθονο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, ωστόσο, δεν συνεπάγεται ανάλογες επιδόσεις και πίσω από τιμόνι των κορυφαίων αυτοκινήτων τους. Διότι, μόνο λίγοι δεν είναι οι αστέρες που, πραγματικά διέλυσαν τα hypercar τους, κάνοντάς μας να τα… λυπηθούμε και να αγανακτήσουμε που πέσανε σε λάθος χέρια.

Ποιοι είναι αυτοί οι «άμπαλοι ποδοσφαιριστές;» Η μακροσκελής λίστα περιλαμβάνει πολλά σπουδαία ονόματα, με αποκορύφωμα τον Πορτογάλο «σούπερ σταρ» Cristiano Ronaldo.

Mario Balotelli – Audi R8

Οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του “Super Mario” είναι αδιαμφισβήτητες, όπως, επίσης, και η… τρέλα του, εντός των γηπέδων. Θέματα συμπεριφοράς, βέβαια, έχει και εκτός χορταριού, ενώ όπως αποδείχθηκε και τον Αύγουστο του 2010, όταν κάθεται πίσω από το τιμόνι αδυνατεί να ελέγξει τη δύναμη που ασκεί στο δεξί πεντάλ. Κατευθυνόμενος στις εγκαταστάσεις της τότε ομάδας του, Μάντσεστερ Σίτι, «πλήρωσε» την αγάπη του για την ταχύτητα, διαλύοντας ένα Audi R8.

Cristiano RonaldoFerrari 599 GTB Fiorano

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ήταν αδύνατο να μην κοσμεί το γκαράζ του με ένα υπερ-αυτοκίνητο είναι ο Cristiano Ronaldo. Οι οδηγικές του εμπειρίες, ωστόσο, δεν είναι οι καλύτερες, καθώς τον Γενάρη του 2009, ενώ κατευθυνόταν προς το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απώλεσε το έλεγχο μιας Ferrari 599 GTB Fiorano, σμπαραλιάζοντάς την. Για καλή του τύχη, ο 23χρονος τότε άσος βγήκε από το όχημα αλώβητος.

Nicklas Bendtner – Aston Martin

Όλη την τύχη με το μέρος του είχε τον Σεπτέμβριο του 2009, ο 21χρονος τότε Δανός επιθετικός Nicklas Bendtner όταν βγήκε ζωντανός από την πολτοποιημένη μαύρη Aston Martin του. Το εφιαλτικό ατύχημα του «Λόρδου», έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο της Αγγλίας, με πιθανότερη αιτία την κίνηση του supercar με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Kun Aguero – Range Rover

Ιδιαίτερα βιαστικοί φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές, όταν κατευθύνονται προς το προπονητικό κέντρο των συλλόγων τους. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που επιβεβαίωσε τον παραπάνω ισχυρισμό είναι ο Αργεντινός “στράικερ” Kun Aguero, όταν τον Οκτώβριο του 2019, αχρήστευσε ένα από τα μοντέλα του. Θύμα της ασυνείδητης συμπεριφοράς του αποτέλεσε ένα γκρι Range Rover.

Sergio Romero – Lamborghini Gallardo

Σύμπτωση ή Κατάρα; Ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία. Πρόκειται, ωστόσο, για το τέταρτο περιστατικό της πενταμελούς λίστας που συμβαίνει κοντά σε προπονητικό κέντρο συλλόγου του Μάντσεστερ. Αυτή τη φορά… Άγιο είχε ο Αργεντινός τερματοφύλακας των «Κόκκινων Διαβόλων», Sergio Romero, ενώ το hypercar που… έγινε παλιοσίδερα ήταν μια λευκή Lamborghini Gallardo. Το περιστατικό διαδραματίστηκε τον Γενάρη του 2020, με τις εικόνες της… τρυπωμένης κάτω από τα στηθαία ασφαλείας Gallardo, πραγματικά να σοκάρουν.

Διαβάστε επίσης:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα αυτοκίνητα του “Θεού” της μπάλας

Λεμπρόν Τζέιμς: Τα αυτοκίνητα του “Βασιλιά”

Ποιο αυτοκίνητο διάλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

The post Παιχταράδες στο γήπεδο, άμπαλοι στο τιμόνι appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα