Ουάσινγκτον: Επαναφορά των κινήτρων για την απόκτηση ηλεκτρικών IX

Η Αμερικανική Πολιτεία επαναφέρει το πρόγραμμα κινήτρων για να τονώσεις τις πωλήσεις «καθαρών» αυτοκινήτων.

Η Ουάσινγκτον επανέφερε τα φορολογικά κίνητρα που έδινε για την απόκτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε μια προσπάθεια τόνωσης της ζήτησης ιδίως από καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα.

Ειδικότερα το πρόγραμμα επαναφέρει το πρόγραμμα κρατικών φορολογικών κινήτρων για την απόκτηση ηλεκτρικών και άλλων «καθαρών» οχημάτων.

Τα φορολογικά κίνητρα ξεκινούν από την 1η Αυγούστου και παρέχουν έκπτωση έως και 2.500 δολάρια για την απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων με

αξία κάτω των 45.000 δολαρίων και έκπτωση 1.600 ευρώ για την απόκτηση κάποιου μεταχειρισμένου ηλεκτρικού οχήματος.

Η Ουάσινγκτον έχει θέσει στόχο να θέσει σε κυκλοφορία 50.000 «καθαρά» αυτοκίνητα στους δρόμους της μέχρι το 2020.

Οι φορολογικές ελαφρύνσεις της Πολιτείας για ηλεκτρικά και υβριδικά plug-in μοντέλα έληξαν την 1η Ιουνίου 2018.

Το σχέδιο της Ουάσινγκτον για τα «καθαρά» αυτοκίνητα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Καθιέρωση και επέκταση των προγραμμάτων φορολογικών κινήτρων για οχήματα εναλλακτικών καυσίμων και σχετική υποδομή, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών οχημάτων.

Παροχή χρηματοδότησης για ένα πρόγραμμα επιχορήγησης κεφαλαίου για να βοηθήσει τις αρχές διαμετακόμισης να μειώσουν την παραγωγή άνθρακα των στόλων τους.

Αύξηση της ικανότητας δημόσιων και ιδιωτικών ηλεκτρικών επιχειρήσεων κοινής ωφελείας να επενδύουν σε υποδομές χρέωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Χρηματοδότηση πιλοτικού προγράμματος για τη δοκιμή μεθόδων επέκτασης της πρόσβασης σε οχήματα εναλλακτικού καυσίμου και υποδομή οχημάτων εναλλακτικού καυσίμου από κατοίκους με χαμηλό εισόδημα.

Χρηματοδοτήστε μια μελέτη για να εξετάσετε τις ευκαιρίες παροχής χρηματοοικονομικής βοήθειας σε κατοίκους της Ουάσιγκτον με χαμηλότερο εισόδημα που επιθυμούν να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό όχημα.

Καθιέρωση προγράμματος φορολογικών κινήτρων και για ορισμένα ηλεκτρικά σκάφη!

The post Ουάσινγκτον: Επαναφορά των κινήτρων για την απόκτηση ηλεκτρικών IX appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα