Όργια με δύο τροχούς στην πίστα Mammoth (video)

Τι μπορεί να κάνει ένας κορυφαίος αναβάτης του motocross σε μία επική πίστα; Μα φυσικά… όργια!

Το νέο επεισόδιο της σειράς videos Dirt Shark είναι και ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει έως τώρα. Πρωταγωνιστής είναι ο Jeremy McGrath, γνωστός ως «Ο Βασιλιάς του Supercross»!

Πως όχι άλλωστε αφού ο Αμερικανός μετράει 7 πρωταθλήματα Supercross και είναι ένας πραγματικός θρύλος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού! Και παρότι έχει φτάσει αισίως τα 47, στο video που σας παραθέτουμε αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!

Τι κι αν είναι 13 χρόνια μακριά από την αγωνιστική δράση; «Το έχει» ακόμα και το αποδεικνύει στα πέντε λεπτά που ακολουθούν. Ο αναβάτης από το Σαν Φρανσίσκο καβαλάει μία ανακατασκευασμένη εργοστασιακή Kawasaki KX 500, η οποία γίνεται προέκταση του εαυτού του.

Και μάλιστα, σε μία εμβληματική πίστα. Η Monster Energy τον πήγε στην Mammoth Motocross track που αποτελεί… ιερό έδαφος για τους φίλους του motocross. Προσφέρει συγκινήσεις εδώ και μισό αιώνα αφού κατασκευάστηκε το 1968.

Απλώνεται σε έναν τόπο εντυπωσιακής φυσικής ομορφιάς, σε υψόμετρο άνω των 2500 χιλιάδων μέτρων, στο Mammoth Mountain στην Καλιφόρνια. Απολαύστε λοιπόν το φαντασμαγορικό φυσικό τοπίο, σε συνδυασμό με άλματα που κόβουν την ανάσα και ήχο που ξεσηκώνει.

Όλα αυτά, πατώντας play!

The post Όργια με δύο τροχούς στην πίστα Mammoth (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα