Οι οφθαλμαπάτες του Odeith (+video)

13:43 2/3/2020 - Πηγή: NewsAuto

Μετά το graffiti του κατεστραμμένου λεωφορείου, που έγινε viral στα social media ο Sergio Odeith μεταμόρφωσε και άλλους τοίχους εγκαταλελειμμένων κτηρίων ή κτηρίων πόλης σε πίνακες 3D ζωγραφικής με τα τετράτροχα οχήματα να πρωταγωνιστούν.

Ο 43χρονος graffiti artist είναι γνωστός για την κατασκευή εξαιρετικών τρισδιάστατων σχεδίων. Ο καλλιτέχνης επέστρεψε από ένα Art

Festival στην Αυστραλία όπου χρησιμοποιώντας τα σπρέι του μετέτρεψε ένα τσιμεντένιο μπλοκ σε ένα εγκαταλελειμμένο μισοκατεστραμμένο αμερικάνικο φορτηγό. Μία γωνία σε ζωγραφικό θέμα (βασιζόμενος στο όνομα της οδού) και ένα τσιμεντένιο δωμάτιο εγκαταλειμμένου εργοστασίου σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο clown σε περιοδεία. Για να δημιουργηθούν τα σχέδια ο Πορτογάλος χρειάστηκε περίπου 10 με 20 ώρες και 30-50 δοχεία σπρέι.

«Ζωγράφιζα από τότε που ήμουν μικρό παιδί, αλλά ποτέ δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και να δημιουργώ έργα με τρισδιάστατη προοπτική» δήλωσε ο Odeith και πρόσθεσε πως μετά τα ταξίδια του σε Ελβετία και Αυστραλία ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αμερική όπου τον έχουν καλέσει για να αναμορφώσει κάποιους χώρους εκεί.

Γιατί το κατεστραμμένο λεωφορείο έγινε viral

The post Οι οφθαλμαπάτες του Odeith (+video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα