Οι καλύτεροι χρόνοι των δοκιμών της Βαρκελώνης

18:03 3/3/2019 - Πηγή: NewsAuto

Οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης του μαγικού κόσμου της Formula 1 αποτελούν ήδη παρελθόν, με το δεύτερο τεστ να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε αυτό είδαμε για πρώτη φορά τους οδηγούς να πατούν πραγματικά το γκάζι κι ως αποτέλεσμα οι καλύτεροι επιδόσεις έπεσαν στο 1.16. Μάλιστα οκτώ οδηγοί κινήθηκαν κάτω από το 1.17, την ώρα που μόνο οι Williams έμειναν στο 1.18.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως οι καλύτερες επιδόσεις έχουν γίνει

με τη C5 γόμα της Pirelli, που είναι και η πιο μαλακή της γκάμας της, με εξαίρεση την περίπτωση του Max Verstappen που έκανε τον καλύτερό του χρόνο με τη C3.

Από εκεί και πέρα, παρότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, η ελάχιστη διαφορά των 0.003sec ανάμεσα στον Sebastian Vettel και τον Lewis Hamilton ή αν προτιμάτε τη Ferrari με τη Mercedes, μας γεμίζει αισιοδοξία για μία συναρπαστική σεζόν.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί, αναλυτικά τον καλύτερο χρόνο κάθε οδηγού στο δεύτερο τετραήμερο τεστ εξέλιξης της Βαρκελώνης, σε συνδυασμό με τη γόμα ελαστικών της Pirelli που χρησιμοποιούσε αλλά και την ημέρα που αυτός σημειώθηκε.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 αρχίζει στις 17 Μαρτίου, από την πίστα Άλμπερτ Παρκ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

The post Οι καλύτεροι χρόνοι των δοκιμών της Βαρκελώνης appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα