Οι έξυπνες λεπτομέρειες της Skoda Fabia

Η ευρυχωρία αποτελεί ανέκαθεν συνώνυμο της Skoda και είναι ένα χαρακτηριστικό που επεκτείνεται σε όλη τη γκάμα της, αφού ακόμα και τα compact μοντέλα της επικρατούν του ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο τομέα.

Όμως δεν είναι μόνο η ευρυχωρία που αποτελεί ατού σε μοντέλα όπως η νέα Fabia. Χάρη στις λύσεις Simply Clever, οι επιβάτες τόσο εμπρός όσο και πίσω, απολαμβάνουν έξτρα

δυνατότητες αποθήκευσης και λειτουργικότητας που κάνουν τις μετακινήσεις με το τσέχικο μοντέλο, ακόμα πιο ευχάριστες. Ας τις δούμε αναλυτικά.

ΒΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Θέλατε πάντα μία λύση για να μη γλιστράνε πέρα-δώθε το smartphone, τα κέρματα ή τα κλειδιά σας ενώ οδηγείτε; Τότε αυτό το Simply Clever χαρακτηριστικό είναι για εσάς – δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα οδηγείτε στη στροφή, η βάση θα κρατήσει τα σημαντικά μικρά αντικείμενα κοντά σας.

ΕΜΠΡΟΣ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
Το εμπρός υποβραχιόνιο στη Fabia δεν προσφέρει απλά ένα άνετο υποστήριγμα αλλά και έναν πρακτικό χώρο αποθήκευσης που βρίσκεται ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα και είναι εύκολα προσβάσιμος από τον οδηγό και τον συνοδηγό.

ΒΑΣΗ ΦΙΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ
Μία από τις πολλές πρωτότυπες βάσεις φιαλών, βρίσκεται σε βολικό σημείο, στις μπροστινές πόρτες. Μάλιστα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και φιάλες χωρητικότητας 1.5 λίτρου!

ΒΑΣΗ ΦΙΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ
Εκτός από τον μεγάλο χώρο αποθήκευσης μίας φιάλης νερού στην μπροστινή πόρτα, υπάρχει επίσης έξτρα χωρητικότητα και στην πίσω αριστερή πόρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα