H Porsche 911 θα διαθέτει και 7άρι χειροκίνητο κιβώτιο

Η Porsche θα προσφέρει σύντομα στους λάτρεις της σπορ οδήγησης ακόμη μια εμπειρία – απόλαυση. Όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα η γερμανική εταιρεία, η νέα 911 θα διατεθεί και με το νέο χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων παρακαλώ…

Το κιβώτιο ταχυτήτων DIY θα είναι μια επιλογή χωρίς κόστος σε μια σειρά από μοντέλα συμπεριλαμβανομένων

των 911 Carrera S και 4S Coupe αλλά και Cabriolet. Δεν διευκρινίστηκε εάν το συγκεκριμένο χειροκίνητο κιβώτιο θα τοποθετηθεί τελικά στη Carrera, αλλά οι οπαδοί της ας μην ανησυχούν καθώς θα έχουν μια αξιόπιστη εναλλακτική στη μετάδοση, αυτή δεν είναι άλλη από το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο PDK οκτώ σχέσεων.

Η χειροκίνητη 911 Carrera S απαιτεί τέσσερα sec για να φτάσει από στάση στα πρώτα 100 km/h. Αυτό το νούμερο είναι πιο αργό από το αντίστοιχο της έκδοσης PDK που χρειάζεται μόλις 3,3 sec όταν είναι εξοπλισμένο με το πακέτο Sport Chrono. Ευτυχώς, η τελική ταχύτητα δεν επηρεάζεται καθώς η Porsche είπε ότι το αυτοκίνητο μπορεί να ξεπεράσει τα 306 km/h. Ένα άλλο θετικό είναι ότι το βάρος πέφτει στα 1.496 kg. Αυτό σημαίνει ότι η χειροκίνητη έκδοση είναι ελαφρύτερη από το μοντέλο που εφοδιάζεται με το αυτόματο κιβώτιο PDK.

Οι χειροκίνητες 911 θα έρχονται στάνταρ με το πακέτο Sport Chrono, το οποίο περιλαμβάνει εκτός όλων των άλλων με λειτουργία rev-matching και PSM Sport. Τα αυτοκίνητα θα διαθέτουν επίσης ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με σύστημα κατανομής της ροπής. Τα αυτοκίνητα είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για παραγγελία και θα φτάσουν στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ την επόμενη Άνοιξη. Οι τιμές ξεκινούν από τα 102.000 ευρώ για τη χειροκίνητη 911 Carrera S, ενώ η 911 Carrera 4S Cabriolet θα φτάνει στα 120.000 ευρώ – εξαιρουμένων των τελών παράδοσης, όπως και άλλων πρόσθετων επιβαρύνσεων.

The post H Porsche 911 θα διαθέτει και 7άρι χειροκίνητο κιβώτιο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα