Ο Γουέμπερ περιγράφει το θρίαμβο

Λίγο αφότου «κατέκτησε» για δεύτερη φορά στην καριέρα του το πριγκιπάτο του Μονακό, ο Μαρκ Γουέμπερ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του έκτου γκραν πρι της χρονιάς για τη μάχη που είχε μόλις τελειώσει.

Ο οδηγός της Red Bull Racing εκκίνησε από την πολ ποζίσιον και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αυτό το καθοριστικό στους στενούς δρόμους του Μονακό πλεονέκτημα, φτάνοντας στην πρώτη φετινή του νίκη! Την οποία φυσικά, γιόρτασε αναλόγως, κάνοντας βουτιά στην πισίνα με την αγωνιστική του φόρμα…

«Ήταν μία

απίστευτη μέρα. Αυτό το μέρος προσφέρει σπουδαίες αναμνήσεις. Ήταν πολλά τα σημεία του αγώνα όπου έπρεπε να είμαι απολύτως συγκεντρωμένος ώστε να εξασφαλίσω πως θα εκμεταλλευτώ τη θέση στην οποία βρισκόμουν. Υπήρξαν κάποια σημεία κλειδιά στον αγώνα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά στα pit stop. Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) είχε φέρει στη σωστή θερμοκρασία τα ελαστικά του και ήταν γρήγορος σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Την ίδια ώρα, εγώ δεν μπορούσα να κάνω το ίδιο με τα δικά μου. Αφού άλλαξα ελαστικά, η προσοχή μου στράφηκε στον Νίκο (Ρόζμπεργκ) και προσπάθησα να προφυλάξω τα πίσω ελαστικά μου μέχρι το τέλος του αγώνα. Μετά άρχισε να βρέχει, πράγμα που εδώ δυσκολεύει πολύ τα πράγματα. Είναι μία απαιτητική πίστα αλλά τα καταφέραμε ξανά. Η ομάδα μας έχει εμπειρία και την εκμεταλλεύτηκε κάνοντας εξαιρετική δουλειά και στο pit wall. Κρατούσα τη νίκη στα χέρια μου σήμερα και δεν ήμουν διατεθειμένος να τα χάσω», δήλωσε ο 35χρονος.

Με το θρίαμβο στη Κυανή Ακτή, ο Γουέμπερ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον Φέτελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα