Ο φακός συλλαμβάνει το νέο Range Rover Evoque

Κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης σε δημόσιο δρόμο, ο κατασκοπευτικός φακός απαθανάτισε το έντονα καμουφλαρισμένο νέο Range Rover Evoque.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Το πρωτότυπο εντοπίστηκε στην Αγγλία και όπως και προηγούμενες επαφές μαζί του δείχνει πως οι αναλογίες και οι γραμμές του νέο μοντέλου θα είναι πολύ κοντά σε αυτές του υπάρχοντος, κάτι που κάνει αρκετά πιθανό το σενάριο ενός έντονου facelift.

Πάντως αν και οι γραμμές του πίσω μέρους δείχνουν ιδιαίτερα γνώριμες το εμπρός

μέρος δείχνει αρκετά πιο καθαρό σχεδιαστικά, φανερώνοντας επιρροές από το μεγαλύτερο Velar. Πάντως παρά την οπτική συνάφεια με το υπάρχον μοντέλο, το νέο Evoque θα έχει μια αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας D8 που χρησιμοποιεί σήμερα, η οποία αναμένεται να προσφέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε επίπεδο άνεσης και ποιότητας κύλισης.

Το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της σειράς Ingenium ενώ οι βασικές εκδόσεις αναμένεται να είναι μπροσθιοκίνητες αν και την μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις θα έχουν λογικά οι τετρακίνητες εκδόσεις.

Επίσης το νέο Evoque θα υιοθετεί την πιο προηγμένη γενιά του συστήματος πολυμέσων Touch Pro Duo της εταιρίας η οποία έχει σαν βάση δύο μεγάλες οθόνες αφής. Η επίσημη αποκάλυψή του αναμένεται κοντά στο τέλος της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα