Ο Daniel Weissland νέος πρόεδρος Αμερικής για την Audi

Ο Daniel Weissland είναι ο νέος πρόεδρος της Audi για την αγορά των Η.Π.Α. σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της γεμανικής εταιρίας. Ο Weissland θα αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα από την 1η του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Ο 46χρονος Weissland, που κατέχει μέχρι και το τέλος Αυγούστου την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Volkswagen

Group Καναδά, έρχεται να διαδεχθεί τον προσωρινό πρόεδρο της εταιρίας στις Η.Π.Α. Cian O’Brien.

Ο γερμανικής καταγωγής Weissland ξεκίνησε την καριέρα του στην Audi το 1999 και τα επόμενα 20 χρόνια αποκόμισε μεγάλη εμπειρία στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και του product management σε όλο τον κόσμο.

Η Audi φαίνεται να πιστεύει πολύ στον Weissland και όχι άδικα αφού υπό την δική του καθοδήγηση ως πρόεδρος του Volkswagen Group στο Καναδά κατάφερε να πετύχει νέα ρεκόρ ανάπτυξης στην συγκεκριμένη αγορά για τον όμιλο. Χαρακτηριστικό είναι και το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχε η Volkswagen Καναδά το 2018, στα 67 χρόνια που δραστηριοποιείται στην συγκεκριμένη αγορά.

Ανάμεσα στις προηγούμενες θέσεις που κατείχε ο Γερμανός ήταν και εκείνη του διευθυντή πωλήσεων για τη Ν. Ευρώπη έχοντας υπό τον έλεγχο του και την ελληνική αγορά. Ο O’Brien που κατέχει την θέση του προσωρινού προέδρου από τον περασμένο Μάϊο θα παραμείνει στην Audi Αμερικής ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος βοηθώντας παράλληλα τον Weissland να εγκλιματιστεί στη νέα του θέση.

The post Ο Daniel Weissland νέος πρόεδρος Αμερικής για την Audi appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα