Ο Alonso δοκιμάζει το επόμενο Hilux (+vid)

19:03 7/6/2020 - Πηγή: NewsAuto

Η Toyota πρόκειται να αναβαθμίσει σημαντικά το Hilux της όγδοης γενιάς, η οποία σημειώστε πως παράγεται σε εργοστάσια της εταιρίας σε όλο τον κόσμο, από το 2015.

Για το επόμενο έτος, το φημισμένο pickup θα διαθέτει μερικές οπτικές αναθεωρήσεις που θα το ευθυγραμμίσουν με μερικά από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Yaris, RAV4 και Highlander.

Σε

σύγκριση με τον προκάτοχό του, το ανανεωμένο Hilux θα έχει σπορ λεπτούς προβολείς σε κάθε πλευρά της αναδιαμορφωμένης μάσκας, μαζί με νέους προφυλακτήρες και πιθανώς ανασχεδιασμένα πίσω φώτα, εκτός από μερικές επικαιροποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην καμπίνα. Τα μεγαλύτερα νέα όμως αφορούν την εισαγωγή ενός νέου κινητήρα 2,8 λίτρων. Λεπτομέρειες σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές του θα ανακοινωθούν από την Toyota σε ένθετο χρόνο, αλλά η φίρμα αναφέρει ότι έχει βελτιώσει τη γεωμετρία της ανάρτησης του Hilux. Τα παραπάνω θα το βοηθήσουν «να διατηρήσει τη φήμη του σε ότι αφορά στην ποιότητα, στην αντοχή αλλά και στη δεδομένη αξιοπιστία».

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποίησε μάλιστα και τον Fernando Alonso στην προώθηση του νέου μοντέλου, ως μέρος των προετοιμασιών της Gazoo Racing για το Ράλι Dakar 2020. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 και ο 24ος νικητής του Le Mans συνοδεύτηκε από τον νικητή του Ράλι Ντακάρ για πέντε φορές στην κατηγορία μοτοσικλετών, Marc Coma.

«Το Hilux είναι ένα εικονικό pick up και πάντα ήμουν θαυμαστής. Ήταν καλό να δοκιμάσουμε το νέο μοντέλο σε ένα δύσκολο περιβάλλον και να το φτάσουμε στα όρια του. Ο νέος κινητήρας συμπεριφέρεται καλά και η νέα ανάρτηση είναι υπέροχη. Ακόμα και όταν το πιέζετε, η άνεση είναι δεδομένη», είπε ο Alonso. Το Hilux του 2021 θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος.

The post Ο Alonso δοκιμάζει το επόμενο Hilux (+vid) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα