Νέο μικρό crossover από την VW Βραζιλίας

17:18 4/9/2019 - Πηγή: NewsAuto

Την ερχόμενη άνοιξη αναμένεται να αποκαλυφθεί το νέο crossover που περιγράφεται ως Urban Coupe και το οποίο θα κατασκευάζεται από την VW Βραζιλίας στο εργοστάσιο Anchiete.

H VW έχει στο πλάνο της την κατασκευή του νέου μοντέλου και στην Ευρώπη το 2021 ως μέρος του επεκτατικού σχεδίου για την γκάμα των SUV/crossover. Η κατασκευή του τόσο στην Ν.Αμερική όσο και στην Ευρώπη σημαίνει πως μιλάμε για ένα μοντέλο με παγκόσμιο

χαρακτήρα.

Το teaser σκίτσο που κυκλοφόρησε από την VW Βραζιλίας δείχνει τη σιλουέτα ενός αρκετά δυναμικού μοντέλου που χαρακτηρίζεται ως Urban Coupe. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο το όνομα αφήνει να εννοηθεί πως θα είναι ένα σχετικά compact αυτοκίνητο με κυρίως αστικό χαρακτήρα που θα είναι προικισμένο με την τονισμένη ελευθερία ενός πιο ψηλού crossover. Βάση του μοντέλου θα αποτελέσει φυσικά η πλατφόρμα MQB ενώ η εξέλιξη θα είναι εξολοκλήρου έργο της VW Βραζιλίας, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά για ένα μοντέλο με διεθνή χαρακτήρα.

Κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι ένα από τα δείγματα του αποτελέσματος που έχει το αναπτυξιακό σχέδιο της VW για το θυγατρικό κομμάτι της Βραζιλίας στην οποία μεταξύ του 2016 και του 2020 θα έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις αξίας 1,5 δις ευρώ.

The post Νέο μικρό crossover από την VW Βραζιλίας appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα