Νέες εικόνες της καινούργιας λιμουζίνας της Kia

08:51 8/3/2018 - Πηγή: NewsAuto

H Kia ετοιμάζει τη νέα της λιμουζίνα K900 και πλέον, έδωσε στη δημοσιότητα νέες teaser φωτογραφίες για το ολοκαίνουργιο μοντέλο της, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα τον Απρίλιο.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Οι νέες teaser εικόνες του K900 έρχονται ως συνέχεια της πρώτης που είχε δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία πριν από σχεδόν 2 εβδομάδες

και πλέον, η Kia μας δείχνει περισσότερα για το νέο της μεγάλο σεντάν.

Με βάση λοιπόν τις νέες εικόνες, το K900 θα έχει ένα πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα 3 ογκών, με σχεδίαση το οποίο στο πίσω μέρος του θα παραπέμπει και σε 4πορτο κουπέ μοντέλο.

Στο εμπρόσθιο τμήμα του ξεχωρίζουν τα μεγάλα φώτα με τη διπλή σειρά LED, η νέα μάσκα με 176 (όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Kia) τύπου κοσμήματος κυψέλλες, αλλά και ο δυναμικός προφυλακτήρας. Πίσω, αντίστοιχη σχεδίαση με διπλά LED διαθέτουν τα επίσης μεγάλα φώτα, ενώ και σε αυτό το τμήμα του K900 δεν λείπουν οι πολλές χρωμιωμένες λεπτομέρειες.

Προς το παρόν η Kia δεν δίνει στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία για το νέο μοντέλο, όμως είναι δεδομένο ότι θα έχει έναν γενικότερο premium προσανατολισμό. Η παραγωγή του νέου Kia K900 θα γίνεται στην Κορέα. Η επίσημη αποκάλυψή του θα γίνει τον Απρίλιο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το Β’ Εξάμηνο του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα