Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της F-Type

Σας παρουσιάζουμε νέες επίσημες φωτογραφίες της νέας F-Type, του roadster που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες στην έκθεση του Παρισιού. Σε αυτές απεικονίζονται ξεκάθαρα οι λεπτομέρειες του αμαξώματος, όπως η πίσω πτέρυγα που αναδύεται για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση σε υψηλές ταχύτητες, αλλά και του πολυτελούς εσωτερικού.

Το sport πισωκίνητο μοντέλο με την υφασμάτινη οροφή θα αρχίσει να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2013. Η F-Type φέρει αλουμινένιο αμάξωμα, προκειμένου

να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος και να βελτιωθούν οι επιδόσεις. Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων περιλαμβάνει τρία υπερτροφοδοτούμενα σύνολα με κομπρέσορα. Το νέο 3λιτρο V6 (διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με 340 και 380 PS) και τον επίσης 5.0 V8. Για τον τελευταίο δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχύς του θα ξεπερνά τα 450 PS.

Και στις τρεις περιπτώσεις, η κίνηση θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Στάνταρ θα είναι επίσης το σύστημα start/stop. Στις φωτογραφίες μπορείτε να παρατηρήσετε το γράμμα «S» τόσο στη γρίλια όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που λογικά υποδηλώνει διαφορετική έκδοση ισχύος. Στο πίσω μέρος, υπάρχει έκδοση με διπλή και τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.











Keywords
Τυχαία Θέματα