Νέα προϊόντα M Performance για τη γκάμα της BMW

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της Σειράς 3, της 8 Gran Coupe και της ανανεωμένης X1 η BMW παρουσιάζει τη σειρά προϊόντων αναβάθμισης Μ Performance για τα νέα μοντέλα της.

αποτελεί πάγια τακτική της BMW να κυκλοφορεί μια σειρά προϊόντων αισθητικής και μηχανικής αναβάθμισης για κάθε νέο μοντέλο της με την σφραγίδα του τμήματος M Performance.

Αυτό φυσικά έγινε και με τα νέα μοντέλο της γκάμας της που δεν είναι άλλα από την 3 Touring, την 8 Gran Coupe και την φρεσκαρισμένη Χ1.

Η στέσιον βάγκον έκδοση της Σειράς 3 είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε αρκετές αγορές όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ με την τονισμένη πρακτικότητα του ενός όγκου αμαξώματος να μην βγάζει από την εξίσωση τον δυναμισμό. Αυτόν ακριβώς τονίζει το αισθητικό, αεροδυναμικό πακέτο M Performance το οποίο περιλαμβάνει ανθρακονημάτινα καλύμματα για τους καθρέπτες και πίσω διαχύτη ο οποίος μπορεί να έχει και μαύρο γυαλιστερό χρωματισμό. Την ίδια απόχρωση έχει και η αεροτομή της πίσω πόρτας ενώ το πακέτο περιλαμβάνει και τροχούς 18 ιντσών καθώς και μεγαλύτερες δαγκάνες στα φρένα σε κόκκινο ή μπλε χρώμα. Τέλος η εμφάνιση συμπληρώνεται από πλαϊνές ποδιές οι οποίες φέρουν και το λογότυπο M Performance. Πινελιές από ανθρακονήματα έχουν προστεθεί και στο εσωτερικό για το οποίο διατίθεται και τιμόνι με επένδυση αλκαντάρα καθώς και διαφορετικός επιλογέας.

Στην Σειρά 8 Gran Coupe το πακέτο M Performance περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανθρακονημάτινες γρίλιες στη μάσκα, ζάντες 20 ιντσών και αναβαθμισμένα φρένα με κόκκινες δαγκάνες. Στο εσωτερικό υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης τιμονιού με ανθρακονήματα και επένδυση αλκαντάρα, ενώ διατίθενται πατάκια με το λογότυπο M Performance και πεντάλ τα οποία είναι όμοια με αυτά των αγωνιστικών μοντέλων.

Αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι το αισθητικό πακέτο που προσφέρεται από την Μ Performance για την Χ1 όπου κυρίαρχο υλικό των πρόσθετων τμημάτων είναι τα ανθρακονήματα. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα επιλογής τροχών που φθάνουν έως και τις 20 ίντσες. Όσο για το εσωτερικό, η πλέον χαρακτηριστική αλλαγή αφορά το τιμόνι με επένδυση αλκαντάρα και κόκκινο σιρίτι στη θέση 12, καθώς και τα πατάκια με την επιγραφή M Performance.

The post Νέα προϊόντα M Performance για τη γκάμα της BMW appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα