Νέα ηλεκτρική Zero SR/F με αυτονομία έως 320 χλμ.

Δεν είναι πολύ γνωστή στην Ευρώπη, όμως η αμερικάνικη Zero Motorcycles είναι από τους σοβαρούς κατασκευαστές ηλεκτρικών μοντέλων και η νέα SR/F είναι η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της με αυτονομία έως και 320 χλμ.

H νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Zero έχει βελτιωθεί σε όλους τους σημαντικούς τομείς με το νέο ηλεκτρικό

αερόψυκτο κινητήρα να αποδίδει μέγιστη δύναμη 110 ίππων και ροπή που φτάνει στα 19,35 κιλά. Ο ηλεκτρικός κινητήρας εδράζει στο πίσω μέρος του πλαισίου, στον ίδιο άξονα που εδράζει και το ψαλίδι και οι μπαταρίες τοποθετούνται εκεί που οι συμβατικές μοτοσυκλέτες έχουν τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η ισχύς και η ροπή του ηλεκτρικού μοτέρ φτάνει στον πίσω τροχό με ιμάντα.

Η νέα Zero SR/F ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από τις Η.Π.Α. είναι η πρώτη που ενσωματώνει στα ηλεκτρονικά της συστήματα το σύστημα ελέγχου ευστάθειας Motorcycle Stability Control της Bosch για ακριβή έλεγχο του ABS και του Traction Control και στις στροφές και λειτουργία drag torque control.

Η μέγιστη αυτονομία της Zero SR/F είναι 320 χλμ. στο κύκλο πόλης μαζί με το έξτρα “Power Tank” και στα 259 χωρίς αυτό, η τελική ταχύτητα είναι 200 χλμ./ώρα και ο χρόνος φόρτισης της βασικής έκδοσης με τον προαιρετικό φορτιστή είναι 80 λεπτά ή 60 λεπτά για την Premium έκδοση.

Το πλαίσιο της SR/F είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα, οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες και προέρχονται από την Showa και οι ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες συνδυάζονται με δίσκους διαμέτρου 320 χιλιοστών. Το ύψος της σέλας είναι 787 χιλιοστά και η βασική έκδοση έχει βάρος 220 κιλά.

The post Νέα ηλεκτρική Zero SR/F με αυτονομία έως 320 χλμ. appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα