Νέα έκδοση Jaguar XE Landmark Edition

Με… “άρωμα Ελλάδας” μας έρχεται η νέα έκδοση της Jaguar XE, Landmark Edition, ή “Ορόσημο”, όπως μεταφράζεται το όνομά της στα ελληνικά. Η νέα έκδοση του sedan της βρετανικής εταιρίας βασίζεται πάνω στην XE R-Sport.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Ξεκινώντας από το εξωτερικό της νέας Jaguar, η Landmark

Edition διαφέρει από τις υπόλοιπες εκδόσεις της XE από τις δεκάμπρατσες ζάντες των 18 ιντσών που δίνουν ένα δυναμικό αλλά και πολυτελή τόνο στο αμάξωμα της. Διαφορές έχουμε και στον εμπρός προφυλακτήρα, οι πλαϊνές ποδιές είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, όπως και τα σπόιλερ ενώ τα πλαίσια στις πόρτες, το πλαίσιο τη γρίλιας αλλά και οι πλαϊνοί αεραγωγοί έρχονται σε όμορφη αντίθεση καθώς είναι βαμμένοι σε μαύρο γυαλιστερό.

Στους αεραγωγούς θα βρείτε και το σήμα “Landmark” που υποδηλώνει την παρουσία της συγκεκριμένης έκδοσης, το οποίο κάνει την εμφάνισή του και στο μαρσπιέ.

Το άρωμα Ελλάδας που σας είπαμε στην εισαγωγή έχει να κάνει με τα διαθέσιμα χρώματα του μοντέλου αφού μαζί με τα Yulong White (Λευκό) και Firenze Red (Κόκκινο), η Jaguar XE Landmark Edition είναι διαθέσιμη και στο Μαύρο της Σαντορίνης ή Santorini Black, όπως το ονομάζουν οι Βρετανοί.

Διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις έχουμε και στο εσωτερικό με τα ειδικά σήματα Landmark να κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το σύστημα ψυχαγωγίας-πληροφόρησης InControl Touch Pro που φέρει οθόνη με διαγώνιο 10 ίντσες, αλλά και όλα τα τελευταία συστήματα ασφάλειας της Jaguar.

Η Landmark Edition είναι διαθέσιμη με τον δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα των 247 ίππων ή με τον επίσης δύο λίτρων κινητήρα πετρελαίου που αποδίδει 180 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα