Νέα Piloti Ferrari βασισμένη στη 488 Pista

Νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τη 488 Pista θα προσφέρεται αποκλειστικά σε διακεκριμένους πελάτες. Η Ferrari γιορτάζει στο Le Mans 24 Hours με μια μοναδική 488 Pista, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους επαγγελματίες που συμμετέχουν στα προγράμματα μηχανοκίνητων αθλημάτων της Ferrari.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Ονομάζεται Piloti Ferrari, πρόκειται για

ένα αυτοκίνητο με αγωνιστικές προδιαγραφές, έγχρωμο αμάξωμα, ενώ υπάρχουν και μικρές αλλαγές στην καμπίνα. Το τμήμα Tailor Made της Ferrari εμπνέεται από την AF Corse 51 488 GTE που αγωνίζεται στο La Sarthe. Στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, το # 51 κέρδισε το πρωτάθλημα των οδηγών GT επίσης. Το λογότυπο μοιάζει με την ιταλική σημαία, με μια ευρεία λευκή λωρίδα να διατρέχει το μήκος του αυτοκινήτου, πλαισιωμένο από μικρότερες πράσινες και κόκκινες λωρίδες. Ο «τίτλος WEC» της περασμένης σεζόν βρίσκεται στο καπό, ενώ παντού συναντάς μοτίβα της ιταλικής σημαίας, η 488 Pista Piloti Ferrari φέρει επίσης και τον αριθμό «51».

Οι εξωτερικές αναθεωρήσεις περιλαμβάνουν επίσης μαύρους αεραγωγούς, ενώ η αεροτομή αλλά και η πλευρική οπή αποτελούνται από ανθρακονήματα. Υπάρχουν τέσσερα βασικά εξωτερικά χρώματα, με το Blu Tour De France, το Nero Daytona (μαύρο) και το Argento Nurburgring (ασημένιο) να ταιριάζουν μαζί με το παραδοσιακό Rosso Corsa. Στο εσωτερικό, τα διάτρητα καθίσματα Alcantara αποκτούν γραφικά της ιταλικής σημαίας, ενώ τα ίδια κόκκινα λευκά και πράσινα χρώματα υπάρχουν και στα paddles πίσω από το τιμόνι, συν το πάτωμα. Κάθε αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μια μοναδική ταμπέλα αναγνώρισης. Η Piloti Ferrari δεν κερδίζει πρόσθετη ισχύ – ο V8 πίσω από τον οδηγό των 3,9 λίτρων παραμένει ως έχει, με ισχύ 712 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα