Μια Lamborghini Urus για την έρημο (VIDEO)

Ο βελτιωτικός οίκος RDBLA στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχει αποκτήσει πείρα στις επεμβάσεις που αφορούν στο SUV της Lamborghini, δίνοντας κάποιες πολύ επιθετικές προτάσεις για Urus. Αυτή τη φορά, με τη μεμβράνη στο συγκεκριμένο χρώμα, βλέπουμε την πιο εντυπωσιακή πρόταση.

Το πρώτο πράγμα που κάνει αυτή την Urus να ξεχωρίζει

από όλα τα άλλα είναι η μεμβράνη σε Desert Sand απόχρωση, που καλύπτει ολόκληρο το αμάξωμα.

Έχουμε δει περιπτώσεις με έντονα χρώματα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε μπροστά μας μια τέτοια περίπτωση. Πέραν του ότι φαίνεται για πολύ προσεγμένη δουλειά, ταιριάζει πάρα πολύ στον ιταλικό σχεδιασμό του πολυτελούς SUV της Lamborghini. Εκτός από τη μεμβράνη, αυτή η Urus διαθέτει και κιτ αύξησης του πλάτους, από την 1016 Industries. Το κιτ περιλαμβάνει αλλαγμένα πρόσθετα στους τροχούς και πιο φαρδιά μαρσπιέ, που κάνουν τη συγκεκριμένη Urus να δείχνει πολύ πιο επιθετική.

Επιπλέον, η RDBLA έχει επιλέξει να αφήσει μερικά από τα ανθρακονημάτινα τμήματα του αμαξώματος εκτεθειμένα για ακόμα πιο ακραίο look. Ολοκληρώνοντας τις επεμβάσεις, η RDBLA έχει ολόκληρη οροφή από ανθρακόνημα για το μοντέλο, πίσω διαχύτη και τροχούς 24 ιντσών, που πάνε σετ με την ανάρτηση στην οποία οφείλεται το χαμήλωμα του αυτοκινήτου. Αυτή η Urus έχει επίσης εξοπλιστεί και με σχάρα οροφής για ποδήλατα, που στην προκειμένη περίπτωση αυτό που μεταφέρει είναι εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα- στοιχείο που μαζί με κάποια άλλα καλούδια (όπως είναι ο ασύρματος έλεγχος της κασέτας των ταχυτήτων) στέλνουν την τιμή του στις 17.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα:

Αγόρασε Lamborghini Urus με τα επιδόματα του Κορονοϊού

Η Urus έφτασε τις 10.000 μονάδες

Σεπτέμβριος ρεκόρ για τη Lamborghini

The post Μια Lamborghini Urus για την έρημο (VIDEO) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα