Με έντονη παρουσία στη SEMA η Ford

H Ford αναμένεται να παρουσιάσει στην επερχόμενη Έκθεση Βελτιώσεων SEMA, έξι διαφορετικές εκδόσεις-προτάσεις βασισμένες επάνω στο μοντέλο Ranger.

Η πρώτη από αυτές ονομάζεται Hellwig και χαρακτηρίζεται από τις διάφορες «εκτός δρόμου» λεπτομέρειες, όπως το κιτ ανύψωσης 3,5”, τα all terrain ελαστικά της Falken τοποθετημένα σε ζάντες Icon Compression 17 ιντσών, τους νέους, βαριάς χρήσης προφυλακτήρες , την τέντα οροφής και τα ηλιακά πάνελ Goal

Zero. Το Ranger RTR Rambler διαθέτει πλαϊνά σκαλοπάτια, και αυτό τέντα οροφής SkyRise, χωμάτινα ελαστικά Nitto Ridge Grappler και μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος, χάρη στην ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Η γκάμα συνεχίζεται με το ρετρό αισθητικής Ranger, με κωδικό Ford Performance Parts, το οποίο συνοδεύεται από ελαστικά BF Goodrich All-Terrain KO2 και εμπρός «εργάτη», ενώ η έκδοση Yakima μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό όχημα μεταφοράς καγιάκ ή ποδηλάτων βουνού, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σχάρα που είναι τοποθετημένη στην πίσω καρότσα.

Το μενού συνεχίζεται με το Ranger Advanced Accessory Concepts, που βασίζεται στην έκδοση XLT, και σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί ένα αξιολογότατο αυτοκίνητο για αυτούς που αρέσκονται στο να ανακαλύπτουν νέες διαδρομές. Το συγκεκριμένο όχημα είναι εξοπλισμένο με ειδικούς προφυλακτήρες της AFN και πληθώρα προστατευτικών επιφανειών. Τέλος, θα υπάρχει και η έκδοση Tjin Edition, με βασικά χαρακτηριστικά την χαμηλωμένη ανάρτηση, τα χαμηλού προφίλ ελαστικά, τον βελτιωμένο κινητήρα 2,3 λίτρων EcoBoost και τα αναβαθμισμένα φρένα.

The post Με έντονη παρουσία στη SEMA η Ford appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα