Κίνηση: «Κόλαση» στον Κηφισό – Ουρές χιλιομέτρων λόγω καραμπόλας στο ρεύμα προς Λαμία

«Ουρές» και ταλαιπωρία και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων με δύο ελαφρά τραυματίες – Συγκρούστηκαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι – Κλειστό το ρεύμα προς Λαμία – Κινείται μόνο η ΛΕΑ


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος μεταξύ Αχαρνών και Βρυούλων. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι, ευτυχώς

όμως, δεν υπήρξε τραυματισμός. Αυτή την ώρα, υπάρχει απίστευτη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων στο συγκεκριμένο ρεύμα της Εθνικής οδού, από το ύψος του Ρέντη, μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς έσκασε το καρτέλ του ενός εκ των δύο φορτηγών και περιμένει τον γερανό να το παραλάβει, αφού δεν μπορεί να κινηθεί.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους 

Τροχαίο και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν νωρίτερα και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου. Οι οδηγοί των οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ μέχρι στιγμής κινείται μόνο η μία λωρίδα μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το σημείο.

Αυξημένη κίνηση στις κεντρικές οδούς

Αυξημένη κίνηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Πατησίων, στη λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην Πανεπιστημίου.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους 

The post Κίνηση: «Κόλαση» στον Κηφισό – Ουρές χιλιομέτρων λόγω καραμπόλας στο ρεύμα προς Λαμία appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα