Κεντρομήχανο το επόμενο Nissan GT-R;

19:23 9/9/2019 - Πηγή: NewsAuto

Μια ακόμα φαντασίωση, αυτή τη φορά από την J.B. Cars, που θέλει το GT-R της Nissan να έχει τον κινητήρα στο κέντρο, βάζει φωτιά στις συζητήσεις των petrolheads.

Η διάθεση της Nissan να βάλει «απέναντι» από την Porsche 911 το GT-R, είναι γνωστή από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η τελευταία γενιά του μοντέλου (2007). Οι φανατικοί petrolheads δεν ησυχάζουν

και όταν έχουν κάποιες γνώσεις ψηφιακών συνθέσεων στις φωτογραφίες, φτάνουν να «προτείνουν» συνδυασμούς που φαινομενικά είναι αταίριαστοι. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της J.B. Cars που έδωσε στη δημοσιότητα τη δική της πρόταση για ένα κεντρομήχανο GT-R.

Έχοντας προφανώς στοιχεία από τη Ferrari 488 Pista, το αποτέλεσμα είναι οπτικά συναρπαστικό και μας βάζει σε σκέψεις με δεδομένη την τόλμη που έχει επιδείξει η Nissan τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα ωστόσο, αξίζει να θυμίσουμε πως η Ιαπωνική εταιρεία έχει να «ασχοληθεί» επισήμως με μια τέτοια διάταξη τοποθέτησης του κινητήρα σε μοντέλο, από ένα πρωτότυπο που είχε παρουσιάσει το 1989.

The post Κεντρομήχανο το επόμενο Nissan GT-R; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα