Κατασκοπεύοντας το νέο Renault Clio

12:04 6/4/2018 - Πηγή: NewsAuto

Το δημοφιλές μοντέλο της Renault βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης, καθώς όπως όλα δείχνουν μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι έτοιμη η νέα, συνολικά 5η γενιά του, με κύρια χαρακτηριστικά την προηγμένη τεχνολογία και τους φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Ήδη οι πρώτες «καμουφλαρισμένες» φωτογραφίες του νέου Clio έχουν αποκαλυφθεί στο Διαδίκτυο. Δυστυχώς, το αυτοκίνητο εξακολουθεί να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό μόνο με το απαραίτητο

καμουφλάζ αλλά και με ψεύτικα πάνελ. Σύμφωνα πάντως με φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά, το νέο Clio θα μοιράζεται κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες με τα πρωτότυπα μοντέλα της Renault, ενώ δεν θα λείπουν τα τύπου μπούμερανγκ φωτιστικά σώματα και οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες.

Το ανανεωμένο γαλλικό σούπερ μίνι , που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο επόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα είναι εξοπλισμένο με πολλές νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου ενός ημιαυτόνομου συστήματος οδήγησης Επιπέδου 2, παρόμοιας τεχνολογίας με το Nissan ProPILOT, το πρώτο στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Επίσης, έχουν ακουστεί από διάφορες πηγές ότι το νέο Clio θα διατεθεί και σε μία αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, ενώ στο εσωτερικό η σημαντικότερη διαφορά θα βρίσκεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων (digital cockpit). Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι γνωστό για τους κινητήρες. Να αναφέρουμε ότι η τρέχουσα γενιά του Renault Clio εφοδιάζεται με 4κύλινδρα και 3κύλινδρα υπερτροφοδοτούμενα σύνολα που ίσως τοποθετηθούν και στο νέο μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα