Η ΒΜW ετοιμάζει το δικό της “A4 Allroad”

Aποφασισμένη να επεκτείνει την γκάμα της Σειράς 3 φαίνεται πως είναι η BMW. Οι ψηφιακές εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μας δίνουν μια μικρή για τα μελλοντικά σχέδια των Γερμανών.Κώστας Φούζας ([email protected])

Στην έκθεση του Παρισιού, την επόμενη εβδομάδα, η BMW θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Σειράς 3, με την οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει την κορυφή της μεσαίας premium κατηγορίας. Σήμερα, ελάχιστα 24ωρα πριν την

επίσημη αποκάλυψη του γερμανικού αυτοκινήτου, ανεξάρτητος σχεδιαστής «ρίχνει» στο τραπέζι την ιδέα της BMW 3-Series X-Cross. Πρόκειται για ψηφιακά σχέδια μέσα από τα οποία βλέπουμε πως θα μπορούσε να είναι η crossover έκδοση της 3άρας, σε σεντάν και station αμάξωμα.

Παρόλο που οι Γερμανοί δεν ανακοινώνουν κάτι επίσημο προς αυτή την κατεύθυνση, δεν είναι απίθανο να δούμε στη γραμμή παραγωγής τη συγκεκριμένη έκδοση. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι ανταγωνιστές της BMW διαθέτουν μέχρι σήμερα αντίστοιχες προτάσεις όπως τα: Audi A4 Allroad & Volvo V60 Cross Country.

Tέλος, να θυμίσουμε πως η νέα Σειρά 3 θα διαθέτει υβριδικές & plug-in εκδόσεις (αργότερα και μια αμιγώς ηλεκτρική), ενώ η λίστα των μοτέρ θα συμπληρώνεται με τους νεότερους 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρων turbo κινητήρες της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα