Η πιο σέξι ηθοποιός της γενιάς της

Η Margot Robbie είναι Αυστραλή, 27 ετών και πολύ σέξι. Εκτός όμως από την ομορφιά της, έχει και ταλέντο, αφού έχει ήδη καταφέρει να λάβει υποψηφιότητα για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Α΄ Γυναικείου Ρόλου. Και μάλλον, όπως φαίνεται, έχει πολλά να δώσει ακόμη.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και στα τέλη της δεκαετίας του 2000 την είδαμε στη σαπουνόπερα «Neighbours», ενώ ακολούθησε η σειρά δράματος του Αμερικανικού καναλιού ABC «Pan Am». Τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο έπαιξε στην αυτοβιογραφική ταινία «Εγώ η Τόνια», της οποίας υπογράφει και την παραγωγή.

Οι πιο γνωστές ταινίες στις οποίες είχε εμφανιστεί η Robbie πριν υποδυθεί την Τόνια είναι: «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ» με τον Leonardo DiCaprio και «Το μεγάλο σορτάρισμα», αλλά και στις δύο μάλλον ξεχώρισε περισσότερο για την εμφάνισή της.

Η Margot απέκτησε πολύ κοινό μετά την ερμηνεία της στο ρόλο της ξανθιάς σεξοβόμβας στην ταινία «Suicide Squad» και κατάφερε να αποδείξει πως το σέξι έχει γίνει πια τρόπος ζωής για εκείνη.

Xάρις στον ρόλο της στην ταινία “Εγώ η Τόνια”, έναν βιογραφικό ρόλο για τον οποίο κέρδισε ήδη το Critics’ Choice Awards, τώρα το όνομα της ακούγεται έντονα και για τα Όσκαρ, αφού κέρδισε ήδη υποψηφιότητα για το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου.

Η παρουσία της στο Χόλιγουντ την εποχή αυτή δεν θα μπορούσε να την κρατήσει μακριά από το κίνημα #MeToo. “Το να είσαι γυναίκα στο Χόλιγουντ σημαίνει ότι πιθανόν θα χρειαστεί να υποστείς υποτιμητικές καταστάσεις. Να αγωνιστείς για το δικαίωμα να βγάλεις χρήματα, για το δικαίωμα να ακουστείς, ακόμη και για το δικαίωμα να μη σου συμβεί κάτι κακό… Άμα αφαιρέσεις τη λέξη Χόλιγουντ, είμαστε όλες ίδιες. Όλες είμαστε γυναίκες που αντιμετωπίζουμε τις ανισότητες που αυτό συνεπάγεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα